Maty Odesláno 21. prosinec 2004 Odesláno 21. prosinec 2004 chci se vás zeptat jak jste dostali pod své jméno foto vašeho autíčka , taky bych tam rád měl foto, zatím bez pruhu:D:cool: Citovat
Maty Odesláno 21. prosinec 2004 Autor Odesláno 21. prosinec 2004 a ještě jednou, jak jste dostali pod čáru typ auta pro pořádek: 2.1 TD sedan 98 díky Citovat
Ferry Odesláno 21. prosinec 2004 Odesláno 21. prosinec 2004 ach jo, lennost je strasna nemoc, co takhle zkusit si precist napovedu.Odkaz na ni je napsan velkym pismem a jeste zvyraznen tucnym fontem v levem horni casti stranek. Pro upresneni, obrazek musis mit nahran na nejakem webu napr. se zaregistrujes na www.sweb.cz a mas 1Mb k dispozici. Pak uz se jen vlozis ve svem profilu adresu http://neco.cz/obrazek.jpg a ulozis nastaveni sveho profilu [Editován dne 21/12/04 Ferry] Citovat
Maty Odesláno 23. prosinec 2004 Autor Odesláno 23. prosinec 2004 tak uz tam mám foto i podpis, to foto neni moje zásluha, kamoš se o to postaral, hlavní je mít někoho kdo s tím pomůže ne? Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 To je sice fajn, já tam ten obrázek taky mám, ale nejde ten odkaz odkázat na ty fotky co mám ve svém profilu ? Musím tam mít odkaz na externí stránku. Nepovedlo se mi to. Dík Citovat
romo11 Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Ja sa s tym tiez trapim. Skusal som odkaz na fotky co mam na peugeot-clube, dal som si tam aj zmensenu fotku ale nmisto ikonky mi to zobrazovalo velku fotku. To by sa ostatny moc netesili keby namiesto textuprispevku videli len fotku nojho peugeotika Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Přesně tak. Další zlepšovák bych viděl v tom, aby se po kliknutí na uživatele v dikusi rovnou zobrazil profil člena klubu i s fotkama. Takhle musím zpětně vyhledávat v databázi členů, abych se dostal na detaily uživatele. Je třeba to dotáhnout..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.