DERT123 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Zdravim ....chcel by som sa spytat ci to co je na obrazku je svetelny senzor ? .... ak ano preco nemam na packe so svetlami funkciu auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsbojovnik Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 nieje to svetelny senzor ... niesom si sity ale myslim, ze je to teplomer no radsej pockaj na inu odpoved, lebo to neviem urcite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denoo Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 myslim ze svetelny senzor byva na celnom skle najelepeny spolu zo spatnym zrkadlom v strede. A je asi spolu aj s dazdovym senzorom. Teda aspon myslim, a na packe so svetlami ani auto nie je , svetelny senzor sa zapina cez menu na RT, RD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Toto na obrázku je snímač slnečného žiarenia a slúži pre klimatizáciu. Svetelný senzor pre svetlá je na skle za spätným zrkadlom spolu s dažďovým senzorom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DERT123 Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Dakujem .... zas som mudrejsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 AUTO u 407 není na páčce ale v menu se dá nastavit jestli chceš aut. světla nebo ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sifon Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Aktivoval jsem si denní svícení. Večer ale musím manuálně zapnout světla abych viděl budíky. Jde to i jinak ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 pokial nemas svetelny senzor na celnom okne tak asi nie... ci ? mne sa po vojdeni do tunela alebo pri zotmeni prave vdaka tomu senzoru vonkajsieho svetla rozsvietia budiky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajo30 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 denné svietenie si zapol cez dia no a automatické rozsvecovanie cez svetelný senzor je v menu Rt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sifon Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Světelný senzor určitě mám, než jsem si aktivoval denní svícení, rozsvěcovaly se mi světla při vjezdu do garáže. Marcel00, přesně tak jak píšeš bych si to představoval. pajo30, díky, zkusím to nastavit v menu na rádii. Funguje, jednoduché, díky. [upravil dne 20/1/11 16:01 Sifon] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pivovarník Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Jak aktivuji denní automatické pozsvícení světel po nastartování u RT 4 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Bud je to v menu počítače nebo přes dia.......přes dia na 100% přes menu na 50/50 [upravil dne 18-9-11 21:14 od Přema] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipisko Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 ja to mam v menu, ale da sa to zapinat/vypinat aj cez mirascript. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlin99 Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Cez mirascript si vlozis do menu polzoku na zapnutie/vypnutie denneho svietenia (ako na automaticke zapinanie svetiel senzorom...) Jednoduche len treba precitat navod k mirascriptu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pivovarník Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Mám menu v angličtině, jaký je název tý položky anglicky? Mám velký barevný displej RT 4. Asi budu vypadat jako pako, co je ten mirascript? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlin99 Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Asi budu vypadat jako pako, co je ten mirascript? neboj nebudes;-) len si mohol hladat:-) napr. tu je par detailov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy 3823 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 ..chcel by som denné svietenie ale také ktoré si môžem sám aktivovať deaktivovať nakoľko mám RT3 a niekde to tu na fóre bolo že sa to dá + ďaľšie funcie. Žiaľ ľudia čo majú dia to nevedia a v servise sa tvária že to nejde. Tak ako to vlastne je.... dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Jde to , jen se musí chtít.........sám sem si toto doplnil do RT3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike407 Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Hmm, tak to denní svícení, které si mohu sám zapnout nebo vypnout, aniž by bylo nutné použít diagnostiku, by se mi také moc líbilo. Škoda, že tady v okolí není nikdo, kdo by mi to dokázal do menu přidat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy 3823 Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Přema ja nemám Diag., a ani by som sa sám do toho len tak nepúšťal.. aj by som si za to zaplatil ale akosi nieje komu... ako som už písal hore!! Napr.: zobrazenie cúvania na RT3: sa na mňa všetci tak pozerajú, že to nejde ale čítal som na fóre že ano! Všade mi ponúkajú len nahranie slovenčiny (stačí mi úplne Angl. a Nemec.) a aktiváciu svietenia ale na stálo. Tak čo už Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts