Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neviem ci sa mi to zda ale ta moja 605 2.1td je nejaky velky lenivec..pri tych 80kw musim plyn stlacit riadne na podlahu a aj tak to nejak \"netrha asfalt\".. ani do otacok sa mu moc nexce..?????rozmyslam cim by to mohlo byt???ak nejaka rada tak dik..

Odesláno

Na trhání asfaltu jsi si měl koupit jiný auto. Uvědom si, že samo o sobě to auto váží víc než 1,5 tuny.

Ale utrhnout přední kola od silnice při rozjezdu není problém ani v létě za sucha. :D

S otáčkama problém nemám, motor točí přes 5,5 tisíce úplně v pohodě. Svižný mi to připadá úměrně tomu, co to váží a kolik si to vezme.

Pokud by jsi potřeboval to nějak vyladit, tak začni filtrama - vyměň vzduchovej i naftovej. Jo a zkus odpojit EGR, třeba to pomůže, já jezdím taky bez něho.

Odesláno

Presne tak, filtry bych zkontroloval a to EGR muze mit taky vliv. Kdyz jsem mel v lete sundanou hlavu a menilo se turbo atd., tak jsem mel sani a saci kanalky v hlave pekne zas...e od egr. Na stenach byla tak 2mm silna vrstva svinstva, no a tim padem se snizuje prutok vzduchu a to ma dost vyrazny neg. vliv na vykon... :bojim Taky muze byt spatne serizene cerpadlo, myslim tim predvstrik a taky mnozstvi nafty. :papa

Odesláno

Predsa len, je to turbo a ked chces aby to slapalo svizne musis ho drzat v optimalnych otackach. Turbo zabera pri 2 tisic otackach. Do 2 tisic to ide ako klasicky diesel. Ak jazdis medzi 2-4 tisicami otacok tak to TD jazdi vzhladom na vahu auta velmi slusne.

Mne sa najviac paci ten zvuk turba a ten zaber ked zacne tlacit do valcov :D:D

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Na trhání asfaltu jsi si měl koupit jiný auto. Uvědom si, že samo o sobě to auto váží víc než 1,5 tuny.

Ale utrhnout přední kola od silnice při rozjezdu není problém ani v létě za sucha. :D

S otáčkama problém nemám, motor točí přes 5,5 tisíce úplně v pohodě. Svižný mi to připadá úměrně tomu, co to váží a kolik si to vezme.

Pokud by jsi potřeboval to nějak vyladit, tak začni filtrama - vyměň vzduchovej i naftovej. Jo a zkus odpojit EGR, třeba to pomůže, já jezdím taky bez něho.

to si jako delas prdel ze ti motor toci pres 5.5 tisic ??? ja sem to teda jeste nezkousel, ale normalne jsem jel nejvic asi cca 4500 otacek..vic jsem nezkousel, ale pochybuju ze to 5,5 vytahne..jednak to musi dymit jak prase a pak se mi to zda strasne moc, kdyz uvazim na to ze je to diesel...

Odesláno

Pětka, 180km/h, 4500rpm.

Přes 5,5 tisíce samosebou jenom na místě, na neutrál... :cool:

EGR: Neodpojovat řídicí jednotku! Otáčkoměr je napojenej skutečně na ni. Odpojil jsem to tak, že jsem rozpojil hadičku, co vede podtlak od elektrické vývěvy v pravém blatníku do ventilu na sacím potrubí. Tu tam někde najdeš. Na výkonu by se to projevit mělo, ale ne moc. Spíš by to mohlo být živější, když to nebude nasávat bordel z výfuku.

[Editován dne 23/12/04 Petr605]

Odesláno

Petre a mas prosimte nekde fotku kde a ktera hadicka to presne je ? Ja ani nevim esli to mam napojene, predpokladam, ze se to da zase v pohode vratit do puvodniho stavu ne ? Pro pripadne kontroly na emisich. Ani nevim zda to mam zapojene, motor mi nekouri, ani za studena, jen kdyz tomu dam kotel do kopce ve vysokych otackach tak az nad 3800 asi. Vseci rikaji ze to prasi sani, ze to zanasi sazema a tak. Ale chtel bych vratnou upravu samozrejme :)

Odesláno

Koukni se zespoda do pravýho blatníku a uvidíš tu hadičku. Je tam taková změ? hadiček, ale tahle jediná vede nahoru. Pak ji musíš najít v motorovým prostoru. Vede někde okolo krabice na ECU. Vratný to je - hadičku zase spojíš. Fotku bohužel nemám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...