Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím tak mi asi upadla klapka nebo odešel ovládací motorek na topení . nevíe nědo v kterých místech pod palubkou se ta věc nachází a co vše musí pryč abych to hohl lespon provizorě nastavit. Před vánocema se nechci pouštět do ničeho většího.:(:(

Odesláno

Zdar Rabaad . no mne se stalo to same dnes :( fuka my vzduch iba prava strana no nic moc kdyz mrzne :( takze taky bich prosil pomoc a poradit jak obejit servys pokud to de :myslim. predem dik

Odesláno

Halo halo kluci.

Nefouka nebo fouka studeny?????

Dulezite upresneni.

Kdyz nefouka tak jenom servomoturek.

Kdyz fouka studeny tak nejspis se zlomila cela klapka a v tom pripade demontaz pristrojovky.

Ale treba se muze stat ze taky jenom moturek.

Odesláno

Jak se tak dívám, tak problémy s nefunkčním topením má víc lidí. Mě se to stalo taky. pravá strana topí a levá fouká jen studený vzduch. V servise mi řekli, že je to prasklá klapka, která se nedá samostatně objednat. Prý vyměnit celé topení za 32 000,-. To se mi nechce. V minulosti sem někdo psal, že tu klapku jde objednat. Můžete mi někdo poradit, jestli se ta klapka dá sehnat a kde?

Odesláno

Na DIA Ti to nevyhodí žiadnu chybu!Je to zlomená klapka,ktorá sa dá objednať aj samostatne ako servisná sada.Musíš už len nájsť servis v ktorom Ti to budú chcieť urobiť-samozrejme origo.Nie všetky servisi to robia je pre nich vyhodnejšie vymeniť celé kúrenie a Ty to zaplatíš,ale nedaj sa a skúsn sa opýtať v inom meste.Celá oprava ma vyšla na cca 313eúr.

Odesláno

Tak sem byl v servisu v sokolově u Drásty a potvrdili mě že je to zlomená klapka to potvrzení mě stálo 700Kč sada bude prý stát 1750Kč práce prý 5-6000Kč.Tak sem se rozhodl že si to vyměním sám.Když bude čas tak to naeotím a natočím.

Odesláno

sjel sem to jen letmo moc dík určitě vto použiju.Někde sem tam našel že palubka byla dole za 25 minut tak by mě zajímalo co je na tom v servisu tak drahýho jinak to první foto ty kjávo toje pecka ,eště že mám od příštího pondělka do novýho roka dovču budu na tomít čas a klid:papa

Odesláno

Tak děkuji za tip. Jsem jim najivně věřil, že mi v servise říkají pravdu a objednat to samostatně nejde. neznáte někdo objednací číslo té klapky nebo té servisní sady? Nejsem mechanik tak tomu moc nerozumím

Odesláno

V peugeotu jsem byl a řekli, že je to klapka. Ale taky řekli, že klapka se nedá objednat a že musí vyměnit celé topení. Takže vím, že je to klapka. Až tady jsem se dověděl, že se dá sehnat jen ta klapka, tak po tom jdu, protože ve Fryštáku v peugeotu mi to neobjednají a budou mi chtít vyměnit celé topení. Díky moc za ty objednací čísla. Ta klima je dvouzonová

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak topení už zase topí a nebylo to ani tak hrozný .chce to jen klídek a nikam nespěchat ,akorád mě dost překvapilo že se neobtěžovali utáhnout některé šrouby a matky skoro se dali povolit rokou bez klíče.

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Guest cybercop
Odesláno

Mate zlomene kladky ktore reguluju vzduch.Zavada sa a zistit tak,ze treba pozriet pod pristrojovku a ak je na kureni diera,tak je to zlomene.Ja som to nedavno menil.Kladky stoja 63€ a robota 250€.Musela ist dole cela pristrojovka a nastavit servomotorceky.Doporucujem prenechat servisu,lebo motorceky pri kazdom nastartovani prejdu celu trasu a tym sa system skontorluje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...