Rabaad Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Zdravím tak mi asi upadla klapka nebo odešel ovládací motorek na topení . nevíe nědo v kterých místech pod palubkou se ta věc nachází a co vše musí pryč abych to hohl lespon provizorě nastavit. Před vánocema se nechci pouštět do ničeho většího.:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FIZOLA Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Zdar Rabaad . no mne se stalo to same dnes fuka my vzduch iba prava strana no nic moc kdyz mrzne takze taky bich prosil pomoc a poradit jak obejit servys pokud to de . predem dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Halo halo kluci. Nefouka nebo fouka studeny????? Dulezite upresneni. Kdyz nefouka tak jenom servomoturek. Kdyz fouka studeny tak nejspis se zlomila cela klapka a v tom pripade demontaz pristrojovky. Ale treba se muze stat ze taky jenom moturek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FIZOLA Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 no fuka prava strana studeny vzduch .... dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Tak jak jsem psal nahore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FIZOLA Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Tak dekuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.roubal Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Jak se tak dívám, tak problémy s nefunkčním topením má víc lidí. Mě se to stalo taky. pravá strana topí a levá fouká jen studený vzduch. V servise mi řekli, že je to prasklá klapka, která se nedá samostatně objednat. Prý vyměnit celé topení za 32 000,-. To se mi nechce. V minulosti sem někdo psal, že tu klapku jde objednat. Můžete mi někdo poradit, jestli se ta klapka dá sehnat a kde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Klapka v Peugeote, je to opravná sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pp205 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 kolikrat staci dia a vymazat chyby, pokud ne dia napise ktere servo ci klapka, pokud ne dle parametru, kazdopadne krasna prace ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Na DIA Ti to nevyhodí žiadnu chybu!Je to zlomená klapka,ktorá sa dá objednať aj samostatne ako servisná sada.Musíš už len nájsť servis v ktorom Ti to budú chcieť urobiť-samozrejme origo.Nie všetky servisi to robia je pre nich vyhodnejšie vymeniť celé kúrenie a Ty to zaplatíš,ale nedaj sa a skúsn sa opýtať v inom meste.Celá oprava ma vyšla na cca 313eúr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabaad Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Tak sem byl v servisu v sokolově u Drásty a potvrdili mě že je to zlomená klapka to potvrzení mě stálo 700Kč sada bude prý stát 1750Kč práce prý 5-6000Kč.Tak sem se rozhodl že si to vyměním sám.Když bude čas tak to naeotím a natočím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabaad Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 sjel sem to jen letmo moc dík určitě vto použiju.Někde sem tam našel že palubka byla dole za 25 minut tak by mě zajímalo co je na tom v servisu tak drahýho jinak to první foto ty kjávo toje pecka ,eště že mám od příštího pondělka do novýho roka dovču budu na tomít čas a klid:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.roubal Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Tak děkuji za tip. Jsem jim najivně věřil, že mi v servise říkají pravdu a objednat to samostatně nejde. neznáte někdo objednací číslo té klapky nebo té servisní sady? Nejsem mechanik tak tomu moc nerozumím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabaad Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 někde už se tady o tom mluvilo bylo tam i obědnací číslo a obědnat se to dá jen u Peugeota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabaad Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Jestli jak ríkáš nejsi mechanik tak by možná nebylo na škodu dát to do peugeota at ti zjistí jestli je to opravdu ta klapka nebo motůrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.roubal Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 V peugeotu jsem byl a řekli, že je to klapka. Ale taky řekli, že klapka se nedá objednat a že musí vyměnit celé topení. Takže vím, že je to klapka. Až tady jsem se dověděl, že se dá sehnat jen ta klapka, tak po tom jdu, protože ve Fryštáku v peugeotu mi to neobjednají a budou mi chtít vyměnit celé topení. Díky moc za ty objednací čísla. Ta klima je dvouzonová Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabaad Posted December 22, 2010 Author Share Posted December 22, 2010 Tak topení už zase topí a nebylo to ani tak hrozný .chce to jen klídek a nikam nespěchat ,akorád mě dost překvapilo že se neobtěžovali utáhnout některé šrouby a matky skoro se dali povolit rokou bez klíče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgrmarek26 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 dnes som tak isto zistil, že mi nefúka teplž vzduch ale chladný,,,čím to môže byť? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabaad Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 skontroluj si potrubí k výměníku jesti jsou trubky teplé Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cybercop Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Mate zlomene kladky ktore reguluju vzduch.Zavada sa a zistit tak,ze treba pozriet pod pristrojovku a ak je na kureni diera,tak je to zlomene.Ja som to nedavno menil.Kladky stoja 63€ a robota 250€.Musela ist dole cela pristrojovka a nastavit servomotorceky.Doporucujem prenechat servisu,lebo motorceky pri kazdom nastartovani prejdu celu trasu a tym sa system skontorluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts