Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny, klimatizace mi funguje bez problémů až na jeden. Na diagnostice jsem zjistil, že mám špatné čidlo snímače vlhkosti vzduchu v kabyně, tak jsem chtěl poprosit, jestli by mi někdo mohl napsat objednací číslo tohodle čidla a cca cenu, popřípadě, jestli to čidlo někdo zkoušel čistit, a zda se mu ta oprava povedla.(předpokládám, že se čidlo nachází na stropnici pod tím plastem, jak je osvětlení interiéru) děkuji za rady.

Odesláno

no a hned jsem chytřejší :-D typoval jsem ten vrch, protože tam jsou taky průduchy a např. scenik ho má tam :-D no tak jsem se netrefil... ale díky chlapy za radu

Odesláno

Teraz som to skúšal a išlo mi to stiahnuť bez problémov.

Klikneš na odkaz potom na stiahnuť a zapíšeš ten kód z obrázku a klikneš na sťahovať a je to tvoje.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem asi další komu nejde topení na 407. Dneska mi začal foukat pouze studený vzduch za všech výdechů. Mám automatickou jednozonovou klimu. Klapky nebo servomotorky? Nemá někdo návod na to jak to opravit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...