oddie Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Chat je na hlavní straně, ale to bys tam musel někoho dotáhnout Citovat
Pata Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Dadadavid : http://www.peugeot-club.com/ -> Chat Neříkám dneska, mám už jiné starosti, ale udělám si čas, ať nevypadám jen jako pruďas Citovat
Dadadavid Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 No tak když se to tu tak pěkně rozehrálo:D tak pro fanoušky sólovejch kytar což je i moje parketa v kapele tu mám malou inspiraci která může někoho donutit vzít kytaru a přerazit jí o strom:D a co rikas na tohle? Citovat
ygnor206 Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 No docela jim to hraje klukům jednejm ušatejm:D Citovat
Hadra Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Mně přijde docela blbý frázování. Když už teda pominu hlas, barvu a to že zpívá falešně. Dělá z toho takovej ten debilní plesovej zpěv. A potom mi přijde divná rytmika resp. basa... podle mně to v originále takhle není, ale možná se pletu, hráli jsme to naposled asi před 8mi rokama v době kdy to ještě bylo jakžtakž moderní. Tak teď jsem slyšel tu dogu a ten zpěv je opravdu průser. Možná ho to baví, ale tyhle zábavovky jsou hlavně o zpěvu, protože odšmrdlat to jako originál dokáže snad i cvičená opice. A pokud bude tenhle zpěv, tak to bude vždycky průser. Citovat
Dadadavid Odesláno 8. prosinec 2010 Autor Odesláno 8. prosinec 2010 už jsi něco nazkoušel? To ja mam pres tyden plnou hlavu skoly,ja mam cas zkouset jen o vikendech prave Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.