Dadadavid Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 tak na moj vkus,je to dosť slabé a to hlavne bicie.Na to,že hráš 6 rokov si to tam mal rozbaliť.Tiež som hral na bicie...sorry za postrech:myslim Tak kdyz chcete narez,tak sem dam jeste jednu pecku Citovat
Dadadavid Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 Tak tady jeste jedna tvrdší pecka,jen upozornuju na 2 veci.. za prve,v teto kapele hraji dohromady pouze 6 hodin tzn. ze jsem byl na dvou zkouškách a za druhe ty bicí vubec nevinikaj v tom zvuku,dvojslapka tam dost pracuje ale je houby slyset Jo jinak zpevakovi je 30,takze ten hlas nevylepsi,ale jako opravdu ten hlas zni jinak live..a navic ma mikrofon za 350kč jako nezastavam se,ale myslim ze spatnej neni jen mozna v nejakych pasazich a doporucuju si tam dat 2:00 od tamtud je dobre slyset dvojslapka http://www.youtube.com/watch?v=Gpa0SDUmwDA [upravil dne 5/12/10 00:17 Dadadavid] [upravil dne 5/12/10 00:19 Dadadavid] Citovat
oddie Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Ježiš to je fakt strašný, sorry, ale tohle bych ani neměl odvahu dát na net. A k tomu editu, cos tam dal, to fakt není tím, že je mu 30. Máme ve sboru chlápka, co k nám přišel dost po čtyřicítce, a i bez nějakého odborného vedení se v pohodě naučil. [upravil dne 12/5/10 01:22 oddie] Citovat
Dadadavid Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 Ježiš to je fakt strašný, sorry, ale tohle bych ani neměl odvahu dát na net. No tak diky za povzbuzeni...to jsem si myslel ze kdyz jsem tyhle pisnicky hral podruhy v zivote a za bicima jsem uz pred tim asi rok nesedel,tak ze to neni spatny Citovat
deddo306Break Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 ja neviem,nechcem byt zlý,ale v niektorych momentoch nestihas s kapelou,najskor si to rozbalil a potom si nevladal,aspon mi to tak pripadalo,sorry ale bicie su slabe,žiadne dlhsie prechody len slapanie a slapanie,v mojej kapele by ma sprdli,že nech tak už niečo dam a nech neslapem kapustu...ale aby som nebol uplny blbec nie je to až take hrozne na to že ste boli spolu na 2 skuškach... Citovat
Dadadavid Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 Ježiš to je fakt strašný, sorry, ale tohle bych ani neměl odvahu dát na net. A k tomu editu, cos tam dal, to fakt není tím, že je mu 30. Máme ve sboru chlápka, co k nám přišel dost po čtyřicítce, a i bez nějakého odborného vedení se v pohodě naučil. [upravil dne 12/5/10 01:22 oddie] Ale jako fajn,beru,kritika je potreba,kdyby nam tonikdo nerekl,tak bysme to ani pak nemohly zlepsit,ale stejne neopustim nazor,ze je to potreba slyset Live Citovat
oddie Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Co teda chceš vlastně posoudit? Jak hraješ na bicí? Tak nahraj jen ty bicí, když doma zkoušíš sám, a vyvěs to. V té nahrávce nic zajímavého není, ale ten zpěv je vyloženě otřesnej. Citovat
Dadadavid Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 ja neviem,nechcem byt zlý,ale v niektorych momentoch nestihas s kapelou,najskor si to rozbalil a potom si nevladal,aspon mi to tak pripadalo,sorry ale bicie su slabe,žiadne dlhsie prechody len slapanie a slapanie,v mojej kapele by ma sprdli,že nech tak už niečo dam a nech neslapem kapustu...ale aby som nebol uplny blbec nie je to až take hrozne na to že ste boli spolu na 2 skuškach... Jako ja ty pisnicky samozrejme nemam nacviceny,bici taky nejsou moje,ja mel driv nejaky Sonory ale pak jsem rpesel na elektronicky od Yamaha..pak jsem neco kolem roku nehral a pak me vzaly sem s tim ze jsem o 300% lepsi nez minulej bubenik...jako vim ze sem se tam nechytal obcas,ale ja ty pisnicky skoro vubec neznam,pred tydnem mi je nekdo pustit,tak bych vubec nevedel o co jde..takze asi tak no Citovat
Dadadavid Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 Co teda chceš vlastně posoudit? Jak hraješ na bicí? Tak nahraj jen ty bicí, když doma zkoušíš sám, a vyvěs to. V té nahrávce nic zajímavého není, ale ten zpěv je vyloženě otřesnej. Jak jsem rekl,kritiku beru,je potreba,doma na bici nehraju pac jsem je kdysy prodal abych si mohl koupt 406ku a pridat se do tohodle super klubu Citovat
deddo306Break Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 nevesaj hlavu,zistil si na čom ste(si) a mas dovod sa snažiť stale viac a viac a časom to príde... Citovat
oddie Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 To sis teda měl radši nechat ty bicí, než 406 Dobrou, já jdu spát. Citovat
Dadadavid Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 nevesaj hlavu,zistil si na čom ste(si) a mas dovod sa snažiť stale viac a viac a časom to príde... No ono s tema bicima..abych upresnil,ty bici jsou pry ze zaplavenyho sklepa,asi tyden byly pod vodou a rozpadaj se,takze to je jen provizorni reseni a dvoslapka to samy,ma vůli a neda se poradne dotahnout..ale nejak to pujde vzdyt po roce jsem hral teprve 2x a verim tomu,ze celkem dobre,na to ze po tak dlouhy dobe...ale urcite se jeste zlepsim...i kdyz me stve ze nechtej hrat Queen,protoze kvuli nim jsem zacal hrat a muj sen byl mit Queen revival...ale bohuzel to nevyslo Citovat
deddo306Break Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 no podla mna vie dobry bubenik zahrat aj na hrncoch,ale nie treba fakt na sebe makat...dobru... Citovat
foxo Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 za mne: nepostupujete... ale to je len muj nazor... Citovat
punkac Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 tak jsem zkusil poslechnout tu třetí pídničku a po 5 slovech takyzpěváka jsem to musel vypnout, za mě bohužel palec dolů Citovat
rgot Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Ta 3 písnička je šílená.Jako vybrat si zrovna písně od Křížka a neumět absolutně zpívat je vrchol drzosti.Ale je pravda, že když to po něm tenkrát začal začal zpívat Doležal tak to bylo taky k zblití. Citovat
BV406 Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 tak nevim co chces presne slyset nebo spis nechces leta cviceni z vas mozna udelaji dalsi ze stovky agrokapel dobrych na vesnicke zabavy ... pokud to je vas cil, tak cvicte taky jsem za mlada drtil bici, ale my jsme spis jeli black/death ... a vlastne se priznam, ze i vyber repertoaru cos tady vyvesil mi vubec nesedl ... ale jinak vam fandim, zabavy se budou poradat furt, akorat vyhodte zpevaka ... a cvicte a cvicte a cvicte Citovat
oni Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 vam by se hodila zpevacka s nejakym chlapskym hlasem a mate to ok... Citovat
Dadadavid Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 tak nevim co chces presne slyset nebo spis nechces leta cviceni z vas mozna udelaji dalsi ze stovky agrokapel dobrych na vesnicke zabavy ... pokud to je vas cil, tak cvicte taky jsem za mlada drtil bici, ale my jsme spis jeli black/death ... a vlastne se priznam, ze i vyber repertoaru cos tady vyvesil mi vubec nesedl ... ale jinak vam fandim, zabavy se budou poradat furt, akorat vyhodte zpevaka ... a cvicte a cvicte a cvicte No jak jsem rekl,ty pisnicky jsem hral jen na dvou zkouškách Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.