Mischelin Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Nevíte někdo kde je chyba?? První baterka vydržela týden.... druhá dvacet dní.... přitom moc nejezdím a auto stojí v garáži... děkuji Citovat
Haryk Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 skus změřit ampérmetrem zda baterka nemá odběr když máš všechno vypnuté a ještě změřit dobijení zda vůbec dobíjí altik Citovat
Y2K Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Ale on mal na mysli baterku v kluciku, teda tu malu ploskacku Citovat
HonzaZ Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Tak to se nedivím. Po mlíku bych byl taky grogy. Jinak k té baterce, zkontrolovat usazení a potom změřit odběr v klidu. Přístupný plíšek odizolovat a mezi ním a baterkou to změřit. [upravil dne 25/5/10 HonzaZ] [upravil dne 25/5/10 HonzaZ] Citovat
Mischelin Odesláno 25. květen 2010 Autor Odesláno 25. květen 2010 asi navštívím Peugeot servis a pozeptám se Citovat
Mischelin Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 tak v Peugeotu si nevědí rady jedině novej klíč..... 3000kč to se mi moc nelíbí Citovat
jofo Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Ja som mal podobny problem ale na citrone. baterka sa vybijala. Potom som nasiel ze je tam vlozena tensia bateria ako mala byt a ked som zacvakol kryt tak mala trosku volu, trochu povyskocila a ten kontakt co je na pluse tak skratoval baterku. Citovat
21Grams Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Ak to nieje to co pise jofo, pravdepodobne ti tam nieco natieklo, alebo kondenzacia, skratka niekde vovnutri bude zakvas...najjednoduchsie zobrat lacny merak, rozobrat, zmerat odber, kompletne vycistit vydrhnut kefkou a nejakym contact cleanerom, vysusit, znovu zmerat ci pomohlo. Bez meraku to mozes spravit samozrejme tiez, ale nebudes hned vediet vysledok, pripadne ak bude ta oxidacia viditelna a dobre ju odstranis tiez ho asi nepotrebujes. K to nebude tymto, mas tam nieco prerazene, tiez treba pomerat, teda ak tvoje vedomosti nekoncia ohmovym zakonom:) Citovat
Mischelin Odesláno 30. listopad 2010 Autor Odesláno 30. listopad 2010 Ahoj nemáte někdo nějaký zdroj na klíče s dálkou??? Je to na 106. Nebo někdo nějaký nápad proč se v dálce vybijí baterka(po 14 dnech) ?? Jde použít starší klíček?? Citovat
Mischelin Odesláno 30. listopad 2010 Autor Odesláno 30. listopad 2010 Já mám jen jednu, ikdyž je klíč dvou tlačítkovej Citovat
Devils-night Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 zbyl mi doma dvoutlacitkovej klicek ze 106, jenom nevim jestli de ta dalka nakodovat i k jinymu autu. Citovat
Mischelin Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 no bylo mi řečeni že jde do klíčku jen jeden kod Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.