Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To se tu take resi pomerne casto ze nekdy ta kamera proste blejskne uplne kazde auto a obsilka pak prijde jen tem, co jeli dany usek moc rychle :)

Odesláno

to foti kazdyho, bez rozdilu, az dodatecne system vybira ovecky na oholeni. Me vzdycky v blizkosti tehle kamer sviti slunicko do xichtu a musim mit stazenou slunecni clonu ;):D I v noci :D

jinak pozor, 50 je hned po sjezdu z D8 na Kbelskou, ten novej usek, co ted postavili, tam totiz konci silnice pro motorova vozidla a uz je to Praha, takze 50, za vsema tema najezdama a sjezdama je pak cedule 80, ale plati pouze k najezdu z Prosecke (tam co je Lidl a benzinka) a pak uz je furt 50 az za krizovatku Podebradska - Kbelska - Prumyslova, tam pak v kopci zacina 70 a ta konci za mostem pres Kyje, zbytek Prumyslovy je 50

Skoro nikdo tu 50 na Kbelsky za tim Lidlem nedodrzuje, az se divim, ze tam jsou s radarem tak malo, tam je to primo zlatej dul.

Odesláno

StibTo tu totiž řešil přesně to samé (blejsknutí) někdy na podzim. :aut

Mně už několikrát vyblejskli na křižovatce Magoška - Pavlák a zatím taky žádný předvolání.

Odesláno

Dojezd z kopce na krizovatku Kbelska je moc pekny misto,no. Dva pruhy tam, dva zpet a ... Svete div se - padesatka. Tam musej svestky rejzovat jen to svisti.

Guest Scratch
Odesláno

Ferry: obecne spojka mezi HoPo a Letnany je zlatej dul, a ten passat to tam taky vybira, ja mam na nej stesti, vzdy chytne nejakyho jinyho chudaka v MB, OOOO, BMW, Passatu, nebo Superbu. Je zajimave, ze jine auto jsem u nej stat zatim nevidel :)

Jen mam dotaz? Jak mi dokazou, ze tam v ten moment v tunelu, byla omezena rychlost na 50?

Odesláno

passat to kosi i docela brzo rano (kolem 8) na jizni spojce, tenhle tejden jsem je videl 3x, nastesti jezdi ten s Ramerem, tak o nich jde vedet s dostatecnym predstihem :)

Odesláno

jj ty nejnovejsi passati uz zas nepouzivaj pasivni kamery, ale klasickej aktivni mikrovlnnej Ramer (bradavici)

Odesláno

ono kdyz jim to urcovani rychlosti z kameroveho zaznamu, pomoci pocitani pixelu na LCD monitoru a mereni vzdalenosti skolnim pravitkem parkrat smetli jako neplatny dukaz, tak se vratili k overenejsim metodam :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...