Guest StibTo Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 To se tu take resi pomerne casto ze nekdy ta kamera proste blejskne uplne kazde auto a obsilka pak prijde jen tem, co jeli dany usek moc rychle Citovat
Ferry Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 to foti kazdyho, bez rozdilu, az dodatecne system vybira ovecky na oholeni. Me vzdycky v blizkosti tehle kamer sviti slunicko do xichtu a musim mit stazenou slunecni clonu I v noci jinak pozor, 50 je hned po sjezdu z D8 na Kbelskou, ten novej usek, co ted postavili, tam totiz konci silnice pro motorova vozidla a uz je to Praha, takze 50, za vsema tema najezdama a sjezdama je pak cedule 80, ale plati pouze k najezdu z Prosecke (tam co je Lidl a benzinka) a pak uz je furt 50 az za krizovatku Podebradska - Kbelska - Prumyslova, tam pak v kopci zacina 70 a ta konci za mostem pres Kyje, zbytek Prumyslovy je 50 Skoro nikdo tu 50 na Kbelsky za tim Lidlem nedodrzuje, az se divim, ze tam jsou s radarem tak malo, tam je to primo zlatej dul. Citovat
Medvěd Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 StibTo tu totiž řešil přesně to samé (blejsknutí) někdy na podzim. Mně už několikrát vyblejskli na křižovatce Magoška - Pavlák a zatím taky žádný předvolání. Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Dojezd z kopce na krizovatku Kbelska je moc pekny misto,no. Dva pruhy tam, dva zpet a ... Svete div se - padesatka. Tam musej svestky rejzovat jen to svisti. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Ferry: obecne spojka mezi HoPo a Letnany je zlatej dul, a ten passat to tam taky vybira, ja mam na nej stesti, vzdy chytne nejakyho jinyho chudaka v MB, OOOO, BMW, Passatu, nebo Superbu. Je zajimave, ze jine auto jsem u nej stat zatim nevidel Jen mam dotaz? Jak mi dokazou, ze tam v ten moment v tunelu, byla omezena rychlost na 50? Citovat
Ferry Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 passat to kosi i docela brzo rano (kolem 8) na jizni spojce, tenhle tejden jsem je videl 3x, nastesti jezdi ten s Ramerem, tak o nich jde vedet s dostatecnym predstihem Citovat
Ferry Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 jj ty nejnovejsi passati uz zas nepouzivaj pasivni kamery, ale klasickej aktivni mikrovlnnej Ramer (bradavici) Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 fakt jo? No tak koukam, novy auta, starsi zarizeni Citovat
Ferry Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 ono kdyz jim to urcovani rychlosti z kameroveho zaznamu, pomoci pocitani pixelu na LCD monitoru a mereni vzdalenosti skolnim pravitkem parkrat smetli jako neplatny dukaz, tak se vratili k overenejsim metodam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.