Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zde fotky našich zimních nehod..+ dotaz ohledne pojistovny!!

Recommended Posts

Odesláno

Asi to nepatří sem, ale včera večer u nás na sídlišti se nějaký borec snažil vyjet kopeček ze sídliště. Ale, mněl bmw nějaké nevím, takže zadní náhon a ještě letní kolečka. Takže asi víte jak mu to jelo. Vyjel jenom půlku kopečku a pak zastavil, následně couval asi 500m a pak znova :myslim. Co jsem byl venku tak to skoušel asi 5x a pěkně mu smrděla spojka. A dnes ráno jsme ho našel zaparkovaného v půlce kopečka. Takže asi nevyjel. Hold zimní kola mají něco do sebe , když je na silnici sníh.

Odesláno

Zatim 2x ranni a 1x vecerni cesta po Praze z domova za praci a OK .. skluzavka pekna zvlast ve ctvrti na hlavnich celkem klid. Ale silnicari by se mohli vic rozhybat :)

Odesláno
Zatim 2x ranni a 1x vecerni cesta po Praze z domova za praci a OK .. skluzavka pekna zvlast ve ctvrti na hlavnich celkem klid. Ale silnicari by se mohli vic rozhybat :)

U nás na sídlišti je to letos lepší u silničářů. Minulí rok co nasněžilo, tak asi 3-4 dni vůbec neodhrnuli silnici (ja vím, nejsme priorita č. 1 ale alespoň jednou mohl projet), takže jsem odhrnovali břichem aut sníh a do stání se vůbec nedalo zajet (tedy ja sem zajel, ale menší auta mněli problém). :papa Tož, ale vím, není to v rámci názvu diskuse. :papa

Odesláno

Tak poslední OT :D .. u nás (Praha 9) v lednu a únoru občas i poslali takový malý bagřík s radličkou který se akorát tak vešel na chodníky a protáhl je. Teď zatím nic ale chápu to vše chce svůj čas :)

Odesláno

v pocernicich bagrik vyjel az na jare, holt jsou plne poradniky....

jeste ze ma soused frezu a ometa nam obcas :)

a taky tchyne se cini :D

Odesláno

vsak jo u nas de facto taky az na jare si vzpomen ze snih poradne napadl \"az\" koncem 1.lednoveho tydne ale drzel se do brezna :D ..

Odesláno

Přítelkyně si dala ve čtvrtek dárek k narozeninám:

obraz0024.th.jpg

Rozhodil ji přejezd, kterej ji poslal na strom, cukla volantem, dostala dvojitý hodiny a \"zavěsila\" se o tuhle značku 80 m od přejezdu. Pod čumákem je ještě půl metru, tak to naštěstí skončilo jenom odřenýma dveřma, jinak mohla skončit na střeše:roll

Odesláno
Přítelkyně si dala ve čtvrtek dárek k narozeninám:

obraz0024.th.jpg

Rozhodil ji přejezd, kterej ji poslal na strom, cukla volantem, dostala dvojitý hodiny a \"zavěsila\" se o tuhle značku 80 m od přejezdu. Pod čumákem je ještě půl metru, tak to naštěstí skončilo jenom odřenýma dveřma, jinak mohla skončit na střeše:roll

Aspon k necemu ta znacka je :D ne pardon pokus o vtip .. tak to je dobry ze jen dvere a nikomu se nic nestalo

Odesláno

V pohodě, já jí ani nenadával, protože když jsem o cca 1 km dál a o pár let dřív poslal na ledu do škarpy 405ku, skončilo to mnohem hůř...

Důležitý je, že plechy se daj vyměnit a nebolí to;)

Odesláno

Já si to taky neodpustím, ale ta značka je tam trefná :) Hlavně, že to dopadlo dobře. Já jsem taky nedávno měl nemilé chvíle. Na užší silnici proti mě tři auta, abychom se vešli, tak jsem si najel více ke kraji a samozřejmě do 30cm vysokého sněhu. Měl jsem co dělat, abych se udržel ve svým pruhu a nezkouznul do příkopu nebo to nenapral do aut v protisměru. Naštěstí jsem nemusel nic fotit pro toto vlákno :)

Odesláno

Mě mimo silnici vytlačil autobusák v pátek (hned druhý den po akci výše). Jel dobře 60 km/h a skoro po prostředku, já brzdil a uhýbal, až jsem jednou stranou šel do příkopu (minul mě o cca 5 cm), ale naštěstí stačilo pustit plyn a vytočit kola, auto samo \"vyskákalo\" na silnici. Pak jsem měl ale sto chutí dojet ten bus a řidiči několikrát obtisknout lopatu z kufru do xichtu.

Odesláno

No to ti věřím. Já měl taky blbý pocity, protože jsem se vzniklou situací nemohl nic moc dělat, jet klasicky ve svým pruhu, tak je to minimálně o zrcátka. Jo a o 200 metrů dále jsem zajel do lesního úseku a tam ledovka, v lehké zatáčce nejdříve ustřelil předek, sundavám nohu z plynu a hned šel zadek do smyku. Naštěstí zde byl větší prostor pro korekce volantem, takže to tak dramatické jako o chvíli předtím nebylo.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...