Tomin0007 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 já to mám cca 250km....ale i kdyby 400.....tak za tu srandu to určitě stát bude Citovat
Italcar Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Jsem tady na clubu poměrně nový, ještě jsem na žádném Peugeot sraze zatím tudíž nebyl, ale na tenhle sraz bych rád dorazil,sice to nejspíš vidím jen na sobotní program,ale aspon něco , ikdyž věřím že v pátek o hodně přicházím , a chci se zeptat, pochopil jsem správně, že když přijedu pouze v sobotu,tak platím organizační poplatek 100,- ?nebo tam je ještě něco s čím bych měl počítat? Myslim že tak na 95% dorazim, už se moc těším Citovat
Schreek Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Italcar: Pokud se budeš chtít zúčastnit jen sobotního programu a nebudeš tam chtít nocovat, tak platíš opravdu jen 100,- Z Prahy je to kousek, tak se koukej ukázat Citovat
Italcar Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Bomba je právě že to neni někde 300km , takže pokud to dovolí auto a čas, což doufám nebude problém,tak se strašně rád podívám :-) ...Jo a ještě detail, možná jsem to přehlédl,ale jak je to s obědem v sobotu, to je někde hromadně,nebo každej si jde na oběd kam chce? Nebo si mám vzít spíš nějakou sváču a na oběd se vydlábnout? Já jen kdyby bylo potřeba zamluvit si místo někde v hospodě,tak abych něco neprošvih. A na jaký letiště se pak po spanilce jede, jestli se muzu zeptat? Citovat
Schreek Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 V sobotu je v plánu orietační závod, většinou je zvykem, že posádky se zastaví někde po cestě v nějaké restauraci, případně restaurace v kempu by měla být otevřena. Společná je až večeře, která se bude předem objednávat. Co se týče letiště, nech se překvapit, vše bude postupně zveřejnováno Citovat
BiFF Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Tak ja teda dorazim :-D Si delam srandu chtel jsem dojet od zacatku !! Citovat
ghost74 Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Vypadá to super,už teď se těším.Určitě pojedem. Citovat
ygnor206 Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 No jsem tu taky jen chvilku ale rád bych se přijel taky podívat ať vidím jak to vlastně všechno probíhá mám rád akce,srandu a pivo:roker Citovat
elton Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 ygnor206, neuvěříš, ale bude tam akce, sranda a pivo:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. leden 2011 Autor Odesláno 13. leden 2011 a daří se nám zajistit spoustu překvapení až se toho bojím Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 No jsem tu taky jen chvilku ale rád bych se přijel taky podívat ať vidím jak to vlastně všechno probíhá mám rád akce,srandu a pivo:rokerKoukej jet, rad tě poznam;) Citovat
elton Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 A je to tu, zase bubáci. Začínám zase přemýšlet o ..účasti z důvodu strašení. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 Csss, se bubaka nebojime, ted už vime kterej to je tak ho preventivně zbijeme:D:D:D Citovat
Přema Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 Elton....jedeme skoro všechny lopaty , Pe.tr , pp205 i já ...tak se těš:D:D Citovat
elton Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 Boj, trhače kvůli tobě nebudu očkovat:aut:aut:aut:D Citovat
ygnor206 Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 Navnadili ste mě že asi fakt pojedu ale mám rád ještě Rum,Vodku,Zelenou,Slivovici,Ferneta,Vaječňák,Alpskej rum80%,Tatranskej čaj a ................... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.