Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jarní sraz 2011 aneb 33. Peugeot sraz v Kokořínském Dole 27.- 29.5.2011

Recommended Posts

Odesláno

Jsem tady na clubu poměrně nový, ještě jsem na žádném Peugeot sraze zatím tudíž nebyl, ale na tenhle sraz bych rád dorazil,sice to nejspíš vidím jen na sobotní program,ale aspon něco :), ikdyž věřím že v pátek o hodně přicházím :) , a chci se zeptat, pochopil jsem správně, že když přijedu pouze v sobotu,tak platím organizační poplatek 100,- ?nebo tam je ještě něco s čím bych měl počítat?

Myslim že tak na 95% dorazim, už se moc těším :)

Odesláno

Italcar: Pokud se budeš chtít zúčastnit jen sobotního programu a nebudeš tam chtít nocovat, tak platíš opravdu jen 100,- Z Prahy je to kousek, tak se koukej ukázat :papa

Odesláno

Bomba je právě že to neni někde 300km :) , takže pokud to dovolí auto a čas, což doufám nebude problém,tak se strašně rád podívám :-) ...Jo a ještě detail, možná jsem to přehlédl,ale jak je to s obědem v sobotu, to je někde hromadně,nebo každej si jde na oběd kam chce? Nebo si mám vzít spíš nějakou sváču a na oběd se vydlábnout? :) Já jen kdyby bylo potřeba zamluvit si místo někde v hospodě,tak abych něco neprošvih.

A na jaký letiště se pak po spanilce jede, jestli se muzu zeptat?

Odesláno

V sobotu je v plánu orietační závod, většinou je zvykem, že posádky se zastaví někde po cestě v nějaké restauraci, případně restaurace v kempu by měla být otevřena. Společná je až večeře, která se bude předem objednávat.

Co se týče letiště, nech se překvapit, vše bude postupně zveřejnováno ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...