John_Ice Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 No dnes som si dal robotu, a po dvoch čisteniach tec-om nedávno som dnes vybral vstreky, a bol na nich karbón...tak som ich jemne ihlou oškrabkal a vyčistil, zrejme asi moc veľkú sprchu vo valci nerobili.... [upravil dne 9/4/11 20:25 fifi] No nečistil jsi náhodou kotel,někdy na to používám dratěnej kartáč Vstřiky čistit mechanicky oškrábáním,no měla ti ujet ruka a díru jsi měl přejet a vydělal by jsi si Citovat
Judes Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 Chlapi tak toto som našiel v SB, čo vi nato? POZOR : Čistění naftou a ultrazvukem je zakázáno. Od držáku vstřikovače nafty ( 2) neoddělovat následující součásti : Vstřikovač nafty \"e\" (neexistuje jako náhradní díl) Akční člen (ovladač) dodávky paliva © (zničení) Nemanipulovat s maticí \"d\" (porucha funkce). Neoddělovat přípojku \"f\" od vstřikovače nafty. Odstraňování karbonu na konci vstřikovače nafty je zakázáno. [upravil dne 6/6/11 17:09 Judes] Citovat
Přema Odesláno 12. duben 2011 Autor Odesláno 12. duben 2011 Toto ale není u vstřikovačů u RHR Siemens........ Nemyslíš si že je to tah aby se nečistili ultrazvukem ale kupovaly nové díly či celé vstřikovače? [upravil dne 12-4-11 20:06 Přema] Citovat
Judes Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 Je to práve motor RHR a vstrekovanie Siemens. Som mechanik ale nevidím v tom čistení problém čo sa týka špičky vstrekovača (rozprašovač). Citovat
Přema Odesláno 12. duben 2011 Autor Odesláno 12. duben 2011 Je to jen tah aby lidi kupovali nové vstřiky.......potřebuji i oni zarobit Citovat
Stefan00 Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 skutočne nikto nevie, kde čistia ultrazvukom v okolí Žiliny? Mal by to robiť Majerík v Hornom Hričove, 0415680200, diesel servis. Ja som sa ho na to čistenie ultrazvukom pýtal, ale ma odbyl, že pokiaľ ide motor bez problémov, aby som to nechal tak, že sú to citlivé veci. Ale skús ho osloviť. Ešte to vraj robí niekto v MT, ale nemam kontakt. Citovat
victory Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 tak napriklad tunak je nazorne vidiet ako to vyzera ked: trysky potrebuju vycistit (to auto snad ani neslo) uz vycistene trysky na co sluzia tie odmerne valce hadam opisovat netreba a co sa tyka toho rozprasovania pre a po vycisteni, tak myslim ze rozdiel tam badat... ci ? [upravil dne 21/1/11 06:39 Marcel00] Tak to je mazec. Názorná ukázka pro všechny :-) . Citovat
Mišak 306 Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Já mám vstřikování siemens, Jeden vstřik mám podle dia slabší ale na simense se nikdo nechce zpravovat a nejsou ani náhradní díly tak nevím jestli mám nechat vyčistit nebo dát noví? Citovat
fifi Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Prepáč za blbú odpoveď , ale keď dáš nové, staré mi pošli, určite sa ešte zídu... nájdu sa tu komlikátori, ako napr John...ktorí možno ani vrecko vo vysávači nevymenia...ale .... [upravil dne 13/4/11 21:14 fifi] Citovat
Mišak 306 Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Jestli dám novej vstřik tak jsi ho pěkně vychutnám jak s ním švihnu o beton než abych ho někomu dal:-) Citovat
grage Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Môže byť toto prejav zlých vstrekovačov? Robilo mi to v podstate len v zime a iba niekedy. Otáčky na voľnohehu Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Tak vazeni, doslo aj na mna. zial korekcie rozhadzane krizom krazom. Nepomohol ani TEC, i ked sa nachvilu zdalo ze pomohol... ale smola... Dnes demontujem vstreky a posielam na cistenie + pripadny repas a kalibracia... navyse jeden valec je viac pocut ako ostatne. korekcie na jednom vstreku uplne mimo ostatnych... +140As. Ked to bude hotove dam vediet ako som dopadol a za kolko... Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 no ja to posielam kurierom zajtra. 12,5€ z BA do Kladna... myslim ze v pohode cena. na druhy den je to tam. hovoril ze urobia za jeden, max. dva dni a nazad mi to poslu oni ako obchodny balik. cca 1-2 dni. Citovat
Judes Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Prečo si nešiel do AGÁT Diesel s.r.o. v Pezinku máš to bližšie. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 cital som na inych forach ze radsej nie, nechcem sa k tomu vyjadrovat, vsetko sa da najst na gugli. a toto mi bolo doporucene niekym na koho sa mozem 100% spolahnut a ma to overene. Ten clovek vie co hovori a ja mu plne verim a nikdy by som nezapochyboval o jeho odporucanie alebo radach... takze nejakych par eur za postu ma nevytrhne. apropo pozri si ich cennik... a neviem ci robia delphi, a aj keby robili tak stejne to ide do Kladna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.