golias Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Tak jak je to stou roletou do kufru? Když jsem volal do peugeotu tak mi řekli, tu poličku k té roletě nepotřebuju. Citovat
CNA Odesláno 27. únor 2011 Autor Odesláno 27. únor 2011 Tak roletka je doma. V patek jsem si ji vyzvedl v Peugeotu. Sedi perfekne a vytahuje se az po zadni pate dvere takze policka neni normalne potreba. Je potreba pouze kdyz jsou v aute sedadla ve treti rade, ale to uz tam zase neni ta roletka. Rad bych se jeste vratil ke svemu drivejsimu dotazu ohledne rezonovani plastoveho kryciho panelu patych dveri. Da se to nejak lepe prichytit, dotahnou ci neco podobneho? Citovat
golias Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 takže ta roletka za 2800.- je ok? Nepotřebuju tu malou jestli to chápu. Sem to totiž někde viděl a taky tam byla jenom roleta bez poličky. Tak to je super jestli to fachá tak si ji za ty prachy objednám. Citovat
golias Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Roleta dneska koupena v Peugeotu cena po nějaké slevě 2280.-. Spokojenost veliká Citovat
CNA Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 No tak vidis, rikal jsem ti to. Jedina nevyhoda je, ze nemuze byt zatazena roleta a zaroven sklapnuta (na stojato) zadni rada sedacek. Citovat
golias Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 já jsem ze sedačkama nic nedělal, jinak nevim co myslíš... Citovat
MotoMoto Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Asi myslí sedačky ve třetí řadě sklopená opěradla a celá sedačko sklopená na stojato dopředu pro maximální místo v kufru. Citovat
golias Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 tož to já nemám takové vymoženosti, jako jsou sedačky třetí řady , ale šecko bude...... časem:) Citovat
MotoMoto Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 No horší by bylo kdyby to nešlo zatáhnout ani přes zkklopené sedačky. To by mi byla ta roleta na nic. I když ji stále nemám. Ale také snad jednou bude. Citovat
filas1 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Máte nějaké objednací číslo té rolety? Citovat
CNA Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 Asi myslí sedačky ve třetí řadě sklopená opěradla a celá sedačko sklopená na stojato dopředu pro maximální místo v kufru. Presne tak, ono kdyz zustanou sklopena jen operadla ve treti rade, tak moc mista v kufru nezustane. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 kuci prosim hodite sem foto te rolety? kuju . Citovat
golias Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 vyfotím v autě, mobilem a večer to sem hodím. Citovat
Milan+ Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Jo je pěkná,ale myslím ,že ta dvoudílná je praktičtější,když tam mám sedáky,tak můžu použít samotnou poličku a nebo ji mohu zrovna takto srolovat i s poličkou. [upravil dne 8/3/11 21:11 Milan+] Citovat
bajza206 SW Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 kuci prosim hodite sem foto te rolety? kuju . No to mi řekni předsedo proč zrovna ty chceš fotku jo takovou mam taky tu bez tý police:papa Citovat
MotoMoto Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 No ale jestli jsem to správně pochopil tak je mezi těmi typy dost velký cenový rozdíl a také se musím přiznat že jsem loni tu zadní poličku koupil a po chvilce šla z vozu a leži doma, protože je to víc nepraktické než praktické zařízení. Citovat
Návštěvník Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 taky jsem poličku dostal k autu, je snad nepoužitá. Kdyby měl někdo zájem a stavil se pro ní u mě, tak jí dám za Bohemia sekt. Posílat jí nikam nebudu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.