Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak uz mame taky bublinu - Problem COM 2000 (modul pacek)- VYRESENO

Recommended Posts

Odesláno

Tak roletka je doma. V patek jsem si ji vyzvedl v Peugeotu. Sedi perfekne a vytahuje se az po zadni pate dvere takze policka neni normalne potreba. Je potreba pouze kdyz jsou v aute sedadla ve treti rade, ale to uz tam zase neni ta roletka. :)

Rad bych se jeste vratil ke svemu drivejsimu dotazu ohledne rezonovani plastoveho kryciho panelu patych dveri. Da se to nejak lepe prichytit, dotahnou ci neco podobneho?

Odesláno

takže ta roletka za 2800.- je ok? Nepotřebuju tu malou jestli to chápu. Sem to totiž někde viděl a taky tam byla jenom roleta bez poličky. Tak to je super jestli to fachá tak si ji za ty prachy objednám.

Odesláno

No tak vidis, rikal jsem ti to. Jedina nevyhoda je, ze nemuze byt zatazena roleta a zaroven sklapnuta (na stojato) zadni rada sedacek.

Odesláno

Asi myslí sedačky ve třetí řadě sklopená opěradla a celá sedačko sklopená na stojato dopředu pro maximální místo v kufru.

Odesláno

No horší by bylo kdyby to nešlo zatáhnout ani přes zkklopené sedačky. To by mi byla ta roleta na nic. I když ji stále nemám. Ale také snad jednou bude.

Odesláno
Asi myslí sedačky ve třetí řadě sklopená opěradla a celá sedačko sklopená na stojato dopředu pro maximální místo v kufru.

Presne tak, ono kdyz zustanou sklopena jen operadla ve treti rade, tak moc mista v kufru nezustane.

Odesláno

Jo je pěkná,ale myslím ,že ta dvoudílná je praktičtější,když tam mám sedáky,tak můžu použít samotnou poličku a nebo ji mohu zrovna takto srolovat i s poličkou.

[upravil dne 8/3/11 21:11 Milan+]

post-30067-14109615960528_thumb.jpg

Odesláno

No ale jestli jsem to správně pochopil tak je mezi těmi typy dost velký cenový rozdíl a také se musím přiznat že jsem loni tu zadní poličku koupil a po chvilce šla z vozu a leži doma, protože je to víc nepraktické než praktické zařízení.

Odesláno
:D taky jsem poličku dostal k autu, je snad nepoužitá. Kdyby měl někdo zájem a stavil se pro ní u mě, tak jí dám za Bohemia sekt. Posílat jí nikam nebudu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...