vitak Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Dobrý den, mám dotaz. Vlastním Peugeot 407, 2.0 Hdi 100kw. Mám ho skoro 3 roky a jsem s ním nad míru spokojený. Kromě pár drobností jsem neměl problém. Poslední dobou mi při sešlápnutí pedálu kolísají otáčky za jízdy. Stává se to vždy při prudší akceleraci na 4 či 5 převodový stupeň. Motor jde do otáček, ale auto nejede. Jedná se o spojku či něco jiného? Stav tachometru je cca 188tisíc km. Auto startuje normálně i jinak jede naprosto v pohodě, počítač žádnou chybu nehlásí. Má s tím někdo prosím nějakou zkušenost? Předem děkuji za odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denoo Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 no tak to mas spojku v haji, toho sa obavam aj ja ze to raz pride, nejde ani o samotnu spojku , ale skor ten dvouhmotny zotrvacnik ktory doporucuju vymenit s nou tam ta cena je potom neskutocna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Auto také houpe při regeneraci FAPu. Jde o to v jakém stavu ho máš, pokud ho máš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 \"Motor jde do otáček, ale auto nejede.\" To je spojka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Jo, špatně jsem si to přečetl. Stoupají otáčky a auto nezrychluje. Měl jsem to samé. Nakonec to byl dvouhmotový setrvák plus spojka. Ta ale prý nebyla tak hrozná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitak Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Můžete mi prosím napsat přibližnou cenu spojky? Děkuji všem za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Spojková sada cca 7-8t Kč např u Auto Kelly. Podívej se do příspěvků pp205, ten mi dělal výměnu. Tam má ceny za výměnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts