Hrstic Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Zdravím, mám takový menší problém s 206kou automatem, pokud nastartuji a chvíli nechám auto jen tak běžet na volnoběh, nejde mi pak přeřadit z P. Vypnu motor, znovu nastartuji a už je vše v pořádku. Nevíte čím by to mohlo být? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genzer Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 a pakou jde hnout?nebo vubec pakou nepohnes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 P je aretováno (pojištěno)spínačem přes brzdu.Když na ni nestojíš nezařadíš. Jinak todle slyším ,,prvně,, když většinou blbne automat tak to zařadíš a nerozjedeš se.(prokluz - elektronika) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 No ja by som pozrel najskor brzdovy spinac. Ten je prepojeny priamo na cievku aretacie riadiacej paky. Nijaka ina elektronika to neblokuje z bezpecnostnych dovodov. Aby sa auto v pripade poruchy dalo odtiahnut, alebo presunut na odtahovku. Samozrejme ak nie je baterka uplne v haji a spinac je v poriadku. To ze po opatovnom nastartovani to uz ide je len zhoda okolnosti. Mne to robilo podobne vecy s tym ze este zacalo svietit abs, esp,.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bern4u Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Mam to samy, po cca 30ti vterinach behu motoru na P se prevodovka zamkne. Nejde preradit ani pres brzdu, musim vypnout motor a znovu nastartovat. Asi spatny spinac na brzde? Da se to nejak vyzkouset? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts