Jump to content
  • Aktuální cíle darů

307...neustaly chod sahary

winco

Recommended Posts

Dobry deň panove....Mám taky dotaz, po vypnuti motora, ktory šiel ako kolvek dlho ostane stale bežať sahara. Vrtula sa toči až dokým neodpojim baterku, prvy krat som si to nevšimol a vrtula mi vybila cez noc baterku. Pri opetovnom zapojeni baterky sa sahara zase rozbehne a nemusim ani štartovať, ale zase ked je baterka odpojena tak jeden deň plus minus tak sa sahara rozbehne až pri naštartovani motora a problem sa opakuje. Neviete mi poradiť čos tým može byť???

problem neakym zazrakom vyriešeny.......kde bolo tam bolo, bola raz jedna 307 na kotrej som šiel meniť zimne kola za letne, tak naštartujem že idem s nim preč pri štartovani samozrejme nesvietila ani jedna kontrolka ani neviem prečo, prešiel som asi 6km motor sa mi nie a nie zahriať aspoň o jednu čarku na budiku, ventilator stale bežal aj pri studenom motore, pridem na miesto B z miesta A, vypnem motor pozrem na ventilator a vypnuty aj ten, porad že parada :D Vymenil som tie kola v tejto zime to bola robota klasifikovana jak za trest. Idem naspäť z miesta B do miesta A a pri štarte sa mi rozvietili na kontrlolu všetky kontrolky ako to normálne ma byť, hned som si povedal že dobre znamenie. Otvorim kapotu, ventilator nešiel, usmev na mojej tvary sa objavil :) počas jazdy sa mi motor krasne ohrial asi na 70°C čo je celkom dobre po jazde asi 6km dlhej. Pri prichode do spomýnaneho miesta A skontrolujem čo a ako a všetko v naprostom poariadku. Tak som autičko krasne pozamikal a spokojne šiel domov. KONIEC :D

• 5 months later...

zdravim.......

no tak chyba sa mi vratila spatky...sahara ostane stale spustena aj po vypnuti motora... som pozeral neake relatka ci nebudu a sahare no je tam len 2 napajacie konektori a neaka hovadina noziadne relatko ani len jedno...v poistkovej skrynnke neni tiez ziadne....a este nam vypisuje depollution system faulty a je to asi fap...o tyzden doje straky007 a nam ho da do prec...

Myslite, ze to je len tym fapom ci to nema na to vobec vpliv.