Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hranice mas daleko ? skus natankovat v rakusku podla moznosti dojdi na rezervu... urobte si vylet na vianocne trhy... mas vsetky dolezite zlozky vymenene tazko sudit, ale skusil by som plnu nadrz poriadnej nafty

edit: reakcia na pavelp123

[upravil dne 14/12/10 20:03 Marcel00]

Odesláno

Je ten kouř modrej nebo bílej? Pokud modrej pak je to z oleje a to by mohl být problém s kompresí, ale píšeš, že tlaky byly měřeny a vypadají bez větších rozdílů. Pokud bílej pak je to nespálená nafta, to znamená předvstřik hodně blízko horní úvrati, kdy se nafta nestihne spálit.

Odesláno
Je ten kouř modrej nebo bílej? Pokud modrej pak je to z oleje a to by mohl být problém s kompresí, ale píšeš, že tlaky byly měřeny a vypadají bez větších rozdílů. Pokud bílej pak je to nespálená nafta, to znamená předvstřik hodně blízko horní úvrati, kdy se nafta nestihne spálit.

Je spis bily... a smrdi to po nafte (jak Liazka).

Pokud to je neco s predvstrikem (nacasovani vuci horni uvrati) jak to muzu zmenit na Common railovem rizeni motoru...?

Odesláno

prekontroluj spravne nastavenie rozvodov,aj ked pises ok,smrad z nafty a dym ktory opisujes je sposobeny zlym spalovanim a to noze byt nespravne mnozstvo a zle rozprasenie,vstreknutie paliva ,pises co vsetko si vymenil,ja tomu neverim,je to poriadna palka ak by to bola pravda auto musi ist,ide o moj nazor.ostatne je na tebe

Odesláno
prekontroluj spravne nastavenie rozvodov,aj ked pises ok,smrad z nafty a dym ktory opisujes je sposobeny zlym spalovanim a to noze byt nespravne mnozstvo a zle rozprasenie,vstreknutie paliva ,pises co vsetko si vymenil,ja tomu neverim,je to poriadna palka ak by to bola pravda auto musi ist,ide o moj nazor.ostatne je na tebe

Bohuzel vsechno to vymeneno je a nestalo to palku, ale BATOH! Ani v autorizovanem servisu s tim nepohnuli, zkratka nikdo nevi co stim... Proto patram, jestli uz to nekdo nahodou neresil... Rozvody jsou OK a vstriky nove, cerpadlo je meneno take... :-(

Odesláno

zavada sa zacala nejako prejavovat,alebo sa to stalo naraz,ak je to ako pises siel by som po nafte,kup do malej plastovej nadoby3litre nafty,odpoj pred balonikom privodovu hadicku nasun druhu tu kupis aponor do bandasky,natahaj a skus ci sa nieco zmeni,ine zatial neporadim musis ist vylucovacou metodou

Odesláno

tak so startom mam aj ja problemy ked zhasnu zhavice(mam nove)tak toci cca tak 4-5krat potom to jak keby cuklo a pretoci to este raz a az potom to chyti.roby to iba ked je auto dlho odstavene cez noc a potom rano to spravy alebo v noci druhy krat uz chyti v pohode co stym?tankujem na shell a to W-Power diesel,auto nic nehlasy(ziadne chyby nic) mam 407 2.0Hdi 100kw rok 2006 a 122tisic km,prosim poradte

Odesláno
tak so startom mam aj ja problemy ked zhasnu zhavice(mam nove)tak toci cca tak 4-5krat potom to jak keby cuklo a pretoci to este raz a az potom to chyti.roby to iba ked je auto dlho odstavene cez noc a potom rano to spravy alebo v noci druhy krat uz chyti v pohode co stym?tankujem na shell a to W-Power diesel,auto nic nehlasy(ziadne chyby nic) mam 407 2.0Hdi 100kw rok 2006 a 122tisic km,prosim poradte

Ja by som išiel vylučovacou metódou

1. cez noc nabiť baterku a ráno štartnúť. Ak naštartuje prvý deň v pohode a na druhý nie - vieš, kde je xyba

2. vyjazdiť naftu a natankovať niečo poriadneho + aditívum.

3. Skontrolovať štartér, môže mať už vysoký odber, dá sa v pohode repasovať

Ak to nebude nič z tohto, tak to už bez servisu asi neodskúšaš

Odesláno

vdaka za radu no skusim to aditivum lebo baterka je ok toci jak sialena.na shell nedavaju aditivum?lebo tankujem ten drachsi(W-Power diesel) a malo ny tam byt aj to aditivum.no a ten starter dam ked tak zmerat v servise u znameho

Odesláno

Tak podľa mňa baterka môže točiť jak šalena, rozhodujúce je, či dodáva aj potrebný prúd. S naftou na Slovensku mám len tie najhoršie skúsenosti, značkové nevynímajúc, preto tam lejem VIF. Ak máš možnosť, premeraj ten štartér, tam môže byť pes zakopaný, keďže si už žhaviče menil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...