NotFound Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 omlouvam se, jestli zakladam zbytecny topic, ale ve vyhledavani jsem nic nenasel....(mozna neumim hledat).. mam na 607 aut. sklapeni zrcatek pri zamknuti auta. Stalo se mi vcera, ze kdyz jsem auto odemykal, otevrelo se jen prave a leve zustalo zavrene, i kdyz bylo videt, ze ma snahu se otevrit...az kdyz jsem opet zamknul a odemknul, tak se otevrelo...nevite, v cem by mohl byt problem? Diky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kupák Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Nechci tě strašit, ale mohlo se ti stát něco podobného jako je na fotkách tady: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Zde třeba taky něco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zborda Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Chlopi jak se dá deaktivovat automatické sklápění,ja to nenašel,mám strach z mrazu,díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Diagnostikou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zborda Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Diagnostikou. jinak jednodušeji to nejde?to semi nezdá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syrrius Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Odpojit kabely pro napájení toho motorku co sklápí ty zrcátka?? nevím jak přesně vypadají dveře 607 pod tapecem ale 206 má uvnitř za krytkou zrcátka(v ní je i výškový rep.) konektor na kterém je pro tento účel příprava. ale 206 je jiná kategorie mno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zborda Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 nejde to vypnout nekde v pal.PC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 nejde to vypnout nekde v pal.PC? Jaké máš auto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Prostříkej mazadlem, v mrazech to dělá vždycky. Stříkej do všech škvír. Odklop zrcátko ručně dopředu a v pevném díle uvidíš díru - do té stříkni jakoby zespodu nahoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pegi Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Předpokládám, že by to mohl být podobný systém, jako u C5ky. Zapnu klíček do poslední polohy, podržím ručně sklápění zrcátek asi 5 vteřin (sklopí se) a dalším ťuknutím je zase odklopím. Až budu příště zamykat, už se nesklopí... P.S.: jestli to tak u 607ky není, tak se omlouvám a považujte tenhle příspěvek za bezpředmětný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FIZOLA Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Ja som tie zrcatka vyriesil jak uz tu niekto pisal staci dat dole krit zrcatka vytiahnut konekzor napajania moturku a je to ja sa chystam si natiahnt kablik a vypinat to vypinacom dude to pohodlnejsie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pegi Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 to FIZOLA: co máš prosímtě za auto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FIZOLA Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 407SW 2.2Hdi 16V Bi Turbo /07 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenedi Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 ide to aj na 307 tak odpojit motorcek? je to lepsie ako zakazdym behat na odpojenie cez dia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FIZOLA Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 nevidel jsem to otevřene ale si myslym ze to bude stejne vzdy musi bejt nejaky motorek necim krmeny a to musi jit prerusit [upravil dne 14/1/11 16:13 FIZOLA] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts