Jump to content
  • Aktuální cíle darů

aut. sklapeni zrcatek

NotFound

Recommended Posts

omlouvam se, jestli zakladam zbytecny topic, ale ve vyhledavani jsem nic nenasel....(mozna neumim hledat)..

mam na 607 aut. sklapeni zrcatek pri zamknuti auta. Stalo se mi vcera, ze kdyz jsem auto odemykal, otevrelo se jen prave a leve zustalo zavrene, i kdyz bylo videt, ze ma snahu se otevrit...az kdyz jsem opet zamknul a odemknul, tak se otevrelo...nevite, v cem by mohl byt problem? Diky..

Odpojit kabely pro napájení toho motorku co sklápí ty zrcátka??

nevím jak přesně vypadají dveře 607 pod tapecem ale 206 má uvnitř za krytkou zrcátka(v ní je i výškový rep.) konektor na kterém je pro tento účel příprava.

ale 206 je jiná kategorie mno ;)

• 2 weeks later...

Předpokládám, že by to mohl být podobný systém, jako u C5ky. Zapnu klíček do poslední polohy, podržím ručně sklápění zrcátek asi 5 vteřin (sklopí se) a dalším ťuknutím je zase odklopím. Až budu příště zamykat, už se nesklopí... :) P.S.: jestli to tak u 607ky není, tak se omlouvám a považujte tenhle příspěvek za bezpředmětný :)

Ja som tie zrcatka vyriesil jak uz tu niekto pisal staci dat dole krit zrcatka vytiahnut konekzor napajania moturku a je to :) ja sa chystam si natiahnt kablik a vypinat to vypinacom dude to pohodlnejsie :)

• 5 weeks later...

nevidel jsem to otevřene ale si myslym ze to bude stejne :) vzdy musi bejt nejaky motorek necim krmeny a to musi jit prerusit :)

post-33353-14109614635697_thumb.jpg

[upravil dne 14/1/11 16:13 FIZOLA]