Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to je možný,že se s tím může něco kurvit,ale určitě ty otáčky by neměly kolísat to je jako na neutrál vytočíš motor a potom ti bude houpat?mělo by se to přece ustálit.

Odesláno
to je možný,že se s tím může něco kurvit,ale určitě ty otáčky by neměly kolísat to je jako na neutrál vytočíš motor a potom ti bude houpat?mělo by se to přece ustálit.

to ano, to se ustali, ve meste kdyz stojim v kolone, nebo vyradim pred semaforem, tak si to drzi ty svoje otacky...ale jak vyradim treba nekde z kopce, ve vetsi rychlosti, tak to zacne pohupovat....ale nekdy taky ne...napada me vaha vzduchu, snimac otacek...a bohuzel i vstriky...ale ty kdyby sly do hajzlu, tak mi otacky kolisaji porad, nebo se pletu?

Odesláno

to musíš někoho kdo má naftu...měl jsem 2,1TD sice dobrý,ale jakmile se začal kurvit motor už jsem si řekl naftu teď už ne.Začaly mě taky houpat otáčky potom mě to časem i zarachotilo jako korálky.Prý vstřiky-jo dal jsem je proměřit špatné 2,tak jsem ronou vyměnil všechny...dělalo to stále(tady na forku říkali čerpadlo lucas epic-opravář mi řekl,když jsou tak chytrý at ti to opravěj,nehádal jsem se s ním)...začalo mě to brát olej a hulit...odešlo turbo...a stále to houpalo....repase...a stále to houpalo...někdy..většinou tak po minutě jízdy...za 10s to přestalo,ale když jsem stál na semaforech a o ono mi to šlo do červeného pole,tak si lidi ukazovali...do opravy jsem nešel (repase cca 15-35000kč a většinou ta vyšší částka to bejvávala,kdo si to tam dával)pustil jsem auto do světa.

já vím HDi a TD to je něco jiného a závada možná taky,ale jestli to taky není čerpadlem,HDi mají dokonce 2 čerpadla.

Odesláno

HDi když je auto v jízdě a vyřadíš, tak otáčky neklesnou na volnoběžné, ale tůstanou \"viset\" někde okolo 950ti ot/min a tam by měli nehnutě zůstat.Až zastavíš, tak pak klesnou na normální volnoběžnou hodnotu (samozdřejmě předpokládejme, že nesepla klima). A asi si dovolím nesouhlasit s tím, že by se kurvilo turbo, nevidím žádnej důvod.A pokud jde o tlak oleje k turbu, tak je to úměrný otáčkám, takže když turbo bude mít 50 000 ot/min, tak jsou samozdřejmě otáčky vysoko, tudíž i tlak....ale pokud jedeš na volnoběh, tak proud spalin je malej tudíž otáčky taky....to je to samý, jakoby se kurvil motor když běží na volnoběh (nemluvíme o zakarbonování a zasazení). A je jasné, že nadruhou stranu, když to někdo vytočí na 4000 ot/min, a hodí to do neutrálu, tak jsme jinde, nebo nedej bože to chcípne. Snad jsem byl pochopen, co chtěl básník říci... :D

Odesláno

jj, nekdy zustanou viset na tech 950 ot/min, ale nekdy to dela jako kdyby nejdriv chtely klesnout na volnobeh pri zastaveni, coz je cca 900? A v tomto rozmezi to i kolisa, jako kdyby nevedelo, jestli tak ci tak...s tim turbem jsem jen tlumocil, co mi bylo sdeleno...nerikam, ze je to spravne...a ani motor nevytacim do max a pak nevyhodim kvalt...pri normalni jizde z kopce dolu, bez zatacek..zvyk, clovek vyhodi kvalt...ve meste a pri zastaveni se to ani nehne (tedy ano, ale je to skoro nepatrne, vidim to jen ja, protoze ted na ty otacky cumim furt :D) .. na diagnostiku se dostanu az pristi tyden a ceka me ted hodne cestovani, jeste v tomhle pocasi....

Odesláno

panove, mam dotaz, nejde mi nastavit vyska sedacky.. slysim, jak moturek bezi, ale sedacka se ani nehne ... jinak vsechno slape...nemel jsem ted naladu se v tom hrabat...neresil jste nekdo neco podobnyho?

Odesláno

Když běží, tak by se mělo něco hýbat. Nevysunuješ opěrku hlavy, tím svislým čudlem, co se ovládá opěradlo?

Na 605 se mi zasekávaly koncové polohy, ale to pak motor neběžel.

Odesláno
Když běží, tak by se mělo něco hýbat. Nevysunuješ opěrku hlavy, tím svislým čudlem, co se ovládá opěradlo?

Na 605 se mi zasekávaly koncové polohy, ale to pak motor neběžel.

nene. Oldo :D, ale bych bych to slusny jelito :), vsechno maka, dopredu, dozadu, operka hlavy taky, nahoru, dolu...ale jak chci sedacku zvednout, nebo ji poslat dolu, tak jen slysim bzuceni ale ani se nehne..

Odesláno
Bzučení, jako že je motor zaseknutý? To jsem pak vlezl pod sedačku s klíčkem č.8 a pomohl tomu. Ale to bylo na 605. Jinak nevím.

ja si prave nejsem jistej, jestli jako zaseknuty...ale asi ano...zitra se na to mrknu, v tom pocasi se mi skoro do niceho nechce..

Odesláno

a ano, zkousel jsem to i kdyz jsem na tom nesedel...nemam garaz a venku je strasna kosa, nechce se mi to ted rozebirat, musim to vydrzet, je nastesti v takovy vejsce, ze se to da zlvadnout..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...