Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, koupil jsem 406 z 1998 a má dodělávaný central, který nefunguje úplně dobře. Visí tam upadlé dva kablíky, nevím kam patří. Neměl by někdo podle obrázku k tomu návod?

post-32986-14109613630962_thumb.jpg

Odesláno

406 meli central vsechny, ne?

Tohle je spis neoriginal alarm, mam neco podobnyho, ale ma jiny konektory a jiny pocet pinu. Odpoledne nebo vecer zkusim najit navod. Co to dela nebo nedela? Treba ty dva kabliky jsou od neceho co tam neni (napriklad extra odemykani kufru) a jsou schvalne nezapojeny.

Odesláno

Myslím, že alarm to není, nenašel jsem zatím sirénu. Ve dveřích jsou odstřihané kablíky, takže si myslím že když mu kdysi přestal fungovat origo infa-klíček, tak tam nechal namontovat komplet centrál a původní motory vyházel...

Nezapojené kablíky vypadají jako ulomené (ne nezapojené) a dálkou se auto nedá otevřít, jen zavřít, proto si myslím, že aspoň jeden zapojený byl...

Odesláno

Není, jen uvnitř jsem našel na desce TH004, takže po dlouhém hledání jsem našel i kdo to vyrábí

http://autopartsmetrix.com/newEbiz1/EbizPortalFG/portal/html/CategoryList.html?ProductMultiCategoryPicker210_action=Searchcategory&ProductPicker_action=Searchcategory&CategoryID=c373e91ce50871138fff16581b22ca65#

Ale určitě to prodává spousta firem pod svojí značkou, číňan manuály na webu nemá a lepší by byl návod v češtině

Odesláno

to jo, podobné to bude, ale nejsem v autoelektronice tak zdatný...

a ten můj central má vše připojeno jen na ten širší 6-ti polový konektor

Odesláno

co to je - ovládání motorku? řídící jednotku centrálu pod palubkou spolujezdce jsem hledal, ale nenašel. jen tam jedna šedivá věc, která nevím co je, cca 10x3x3cm, ale skoro se k tomu nedá dostat, konektor do toho jde shora, přívod krátký takže ani nejde odpojit a přímo k tomu žádný kablík od centrálu nevede. nápis je na tom Kiekert. tu řj o které jsem se dočetl v jiných vláknech jsem tam nenašel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...