dad Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Zdravím, koupil jsem 406 z 1998 a má dodělávaný central, který nefunguje úplně dobře. Visí tam upadlé dva kablíky, nevím kam patří. Neměl by někdo podle obrázku k tomu návod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 406 meli central vsechny, ne? Tohle je spis neoriginal alarm, mam neco podobnyho, ale ma jiny konektory a jiny pocet pinu. Odpoledne nebo vecer zkusim najit navod. Co to dela nebo nedela? Treba ty dva kabliky jsou od neceho co tam neni (napriklad extra odemykani kufru) a jsou schvalne nezapojeny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dad Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Myslím, že alarm to není, nenašel jsem zatím sirénu. Ve dveřích jsou odstřihané kablíky, takže si myslím že když mu kdysi přestal fungovat origo infa-klíček, tak tam nechal namontovat komplet centrál a původní motory vyházel... Nezapojené kablíky vypadají jako ulomené (ne nezapojené) a dálkou se auto nedá otevřít, jen zavřít, proto si myslím, že aspoň jeden zapojený byl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dad Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Není, jen uvnitř jsem našel na desce TH004, takže po dlouhém hledání jsem našel i kdo to vyrábí http://autopartsmetrix.com/newEbiz1/EbizPortalFG/portal/html/CategoryList.html?ProductMultiCategoryPicker210_action=Searchcategory&ProductPicker_action=Searchcategory&CategoryID=c373e91ce50871138fff16581b22ca65# Ale určitě to prodává spousta firem pod svojí značkou, číňan manuály na webu nemá a lepší by byl návod v češtině Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dad Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 to jo, podobné to bude, ale nejsem v autoelektronice tak zdatný... a ten můj central má vše připojeno jen na ten širší 6-ti polový konektor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dad Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 ještě přidávám fotku ovládání Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Dej fotku toho konektoru i s připojenými a ulomenými vodiči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dad Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 tak jsem to konečně vyfotil. ty dva nezapojené kabliky vychází délkou někam doprostřed palubky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dad Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dad Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dad Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 co to je - ovládání motorku? řídící jednotku centrálu pod palubkou spolujezdce jsem hledal, ale nenašel. jen tam jedna šedivá věc, která nevím co je, cca 10x3x3cm, ale skoro se k tomu nedá dostat, konektor do toho jde shora, přívod krátký takže ani nejde odpojit a přímo k tomu žádný kablík od centrálu nevede. nápis je na tom Kiekert. tu řj o které jsem se dočetl v jiných vláknech jsem tam nenašel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Dej ještě fotku toho co je pod tapecem u spolujezdovejch nohou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dad Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 dálkou se auto nedá otevřít, jen zavřít. takže něco zapojené k motorku je ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts