Guest divisl Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Vážení, existuje v Brně nejaký solidní obchod kde se daji koupit nahradni dily na vozy Peugeot ? Dik Citovat
Hadra Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 To já nevím, já jsem z PV.Ale určitě tam někde musí být.Brno je velký. Citovat
Petano Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 V Brne co jsem se zatim ptal jsou firmy ktere maji vsechno na vsechno ... ale co je skladem to uz je horsi (ale objednat podle katalogu jde prakticky vsechno co se vyrabi). Levni a dost dobry jendani ma firma bohuzel ted nevim jak se jmenuje ale popisu jak se tam jede. Sjede se z vypadovky na svitavy jeste v reckovicich na ulici gromesova pak se pokracuje dal smerem ke globusu pak myslim druhou odbockou doprava pod zeleznicnim mostem a pak kousek a je po prave strane silnice takova bouda kde prodavaji autodily ... v okruhu asi 50m neni zadny jiny barak. a nebo treba autokelly skoro v komarove Citovat
Hadra Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 a nebo třeba Meteor, ti maj taky všecko a 7 prdelí poboček po republice. Citovat
oddie Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Autobenex, Brno, Židenice, Táborská 136/139 - info z katalogu... Citovat
Fusion Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 ještě můžu oporučit Autodíly na semilassu, palackého třída jinak jezdím do Autokelly ale tam nemají úplně šecko... Citovat
Trundik Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Brno Lesná - ELIT Brno Olomoucká - nevím jak se jmenuje, ale je to hned začátekm olomoucké (za křižovatkou s Ostravskou) po levé straně směrem z města ven. Brno-Táborská - taky nevím jak se jmenuje Ale zatím nejlevnější díly jsem měl od servisáka z Rajhradu - je to člen našeho klubu - Jiří Máša - JIMA Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.