Jump to content
  • Aktuální cíle darů

palivová nádrž

Honzi77

Recommended Posts

kdyz uz je tady tohle tema tak ho zneuziju :-) zajimalo by me kolik litru jeste mam kdyz mi zacne svitit zebrakovo oko?? 5, nebo 10 litru?? protoze ja s tim ujedu tak mas 50km...a jednou se mi podarilo natankovat 44,75 litru.. :D je pravda ze jsem to tlakoval jako svine, ale veslo se to tam. :D ale dodnes se mi tomu zkoro nechce verit.. ale ted i kdyz mam rucicku temer uz na ranici spodni casti cerveneho policka tak nenatankuju vic jak 38l...

Z výroby je nastaveno cca 5 litrů, ale provozem se to může trošku změnit. Vypadá to, že máš po rozsvícení hladového oka litříků k dispozici ještě 7. To ale nekoresponduje s dojezdem 50 Km, 14/100 Ti to určitě nechlastá.:myslim

zazimir: ne ne, spotreba je v normalu... ale diky :-)

jeny: tak to se mi jeste nepovedlo :-D ja dal max 5,7 nebo kolik to bylo..

a jeste jeden dotaz.. mam problem s tim ze kdyz natankuju uplne plnou a pak to chci jeste zaokrouhlit a neco malo tam jeste dotlacim tak mi to zacne zespoda nekudy unikat.. myslim ze max pul litru, vis snad ne.. jednou jsem to sledoval, ale nic jsem nevidel, zadne dirky jsem si nevsimnul...

• 2 weeks later...

jezdit můžeš za 4 litry za 5 litrů za 7 litrů ale i za 9 litrů. jde o to jaký tam jsou kola jesli je motor v pořádku jak těžkou máš nohu a tak já jezdím všechny tyhle hodnoty. a taky podle toho kde jezdíš jesli dálnici mimo mesto ve meste. na dálnici to žere víc než mimo město ve městě víc jak mimo město a dálnici jeto různý

jezdit můžeš za 4 litry za 5 litrů za 7 litrů ale i za 9 litrů. jde o to jaký tam jsou kola jesli je motor v pořádku jak těžkou máš nohu a tak já jezdím všechny tyhle hodnoty. a taky podle toho kde jezdíš jesli dálnici mimo mesto ve meste. na dálnici to žere víc než mimo město ve městě víc jak mimo město a dálnici jeto různý

ja už sem na to přišel někdo jse v tom totiž hrabal a šteloval plovak a nastavil ho na rezervu asi 2l proto to hned chcipalo když se rosvitila kontrolka tak sem to udělal asi na 5l

ja už sem na to přišel někdo jse v tom totiž hrabal a šteloval plovak a nastavil ho na rezervu asi 2l proto to hned chcipalo když se rosvitila kontrolka tak sem to udělal asi na 5l[/rquote]

jen tak pro zajimavost.. :D jak se da sestelovat ten plovak?