Honzi77 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 čavec,nevíte někdo na kolik litrů je nádrž u 106ky 1.1 44kw??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardaaa Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 45l:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Jako u všech 106. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy106 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 kdyz uz je tady tohle tema tak ho zneuziju :-) zajimalo by me kolik litru jeste mam kdyz mi zacne svitit zebrakovo oko?? 5, nebo 10 litru?? protoze ja s tim ujedu tak mas 50km...a jednou se mi podarilo natankovat 44,75 litru.. je pravda ze jsem to tlakoval jako svine, ale veslo se to tam. ale dodnes se mi tomu zkoro nechce verit.. ale ted i kdyz mam rucicku temer uz na ranici spodni casti cerveneho policka tak nenatankuju vic jak 38l... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Z výroby je nastaveno cca 5 litrů, ale provozem se to může trošku změnit. Vypadá to, že máš po rozsvícení hladového oka litříků k dispozici ještě 7. To ale nekoresponduje s dojezdem 50 Km, 14/100 Ti to určitě nechlastá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeny Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 jimmy: to je tak, když na čerpačce změní tlak. Potom dáš do pěti litrovýho kanystru podle měřáku 6,3 litru:blicismajlik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy106 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 zazimir: ne ne, spotreba je v normalu... ale diky :-) jeny: tak to se mi jeste nepovedlo :-D ja dal max 5,7 nebo kolik to bylo.. a jeste jeden dotaz.. mam problem s tim ze kdyz natankuju uplne plnou a pak to chci jeste zaokrouhlit a neco malo tam jeste dotlacim tak mi to zacne zespoda nekudy unikat.. myslim ze max pul litru, vis snad ne.. jednou jsem to sledoval, ale nic jsem nevidel, zadne dirky jsem si nevsimnul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 To je odvzdušnění palivové nádrže, teče to určitě tudy, v hrdle je napojení a konec je za zadním kolem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzi77 Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 a za kolik se s tou 1.1 dá tak v průměru jezdit??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
106sťák Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Podle toho jak těžkou nohu máš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy106 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 zatim jsem jel nejmin za 5.8l, ale jinak okolo 7.. mam radeji sviznejsi jizdu a obcas tam jedeme i 4 s cca 90 kilama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkjo Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Chci se zeptat mam 106 1.5d a kdžy se mi rosviti oko tak ujedu 10km a auto chcipne a včera už chciplo když bila ručička mezi 1/4 a razervou a taky začlo škubat a chciplo nevite čim to muže benjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattoni1425 Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 jezdit můžeš za 4 litry za 5 litrů za 7 litrů ale i za 9 litrů. jde o to jaký tam jsou kola jesli je motor v pořádku jak těžkou máš nohu a tak já jezdím všechny tyhle hodnoty. a taky podle toho kde jezdíš jesli dálnici mimo mesto ve meste. na dálnici to žere víc než mimo město ve městě víc jak mimo město a dálnici jeto různý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkjo Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 jezdit můžeš za 4 litry za 5 litrů za 7 litrů ale i za 9 litrů. jde o to jaký tam jsou kola jesli je motor v pořádku jak těžkou máš nohu a tak já jezdím všechny tyhle hodnoty. a taky podle toho kde jezdíš jesli dálnici mimo mesto ve meste. na dálnici to žere víc než mimo město ve městě víc jak mimo město a dálnici jeto různý ja už sem na to přišel někdo jse v tom totiž hrabal a šteloval plovak a nastavil ho na rezervu asi 2l proto to hned chcipalo když se rosvitila kontrolka tak sem to udělal asi na 5l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy106 Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 ja už sem na to přišel někdo jse v tom totiž hrabal a šteloval plovak a nastavil ho na rezervu asi 2l proto to hned chcipalo když se rosvitila kontrolka tak sem to udělal asi na 5l[/rquote] jen tak pro zajimavost.. jak se da sestelovat ten plovak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkjo Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 přihneš ten dratek na kterym je plovak podle toho kam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy106 Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 jj takhle.. diky :-) ale t\\k tim nezmenis jenom to, kdy se rozsviti kontrolka ale i to, kolik ti to bude ukazovat, ze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkjo Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 jj takhle.. diky :-) ale t\\k tim nezmenis jenom to, kdy se rozsviti kontrolka ale i to, kolik ti to bude ukazovat, ze? ja nwm ae dneska sem kupoval 20l a ručička je na půlce takže ukazuje dobře když nadrž je zhruba na 40l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts