Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Se ti ta spotreba zase vrati na delších cestach :) ja se pod 8,5 nedostanu ani kdybych jezdil jen z kopce :D

opět sorry za spam ;)

když jsem tam neměl katák tak Mnichov a zpět 8l/100km (na dálnici 7,5) a ručička nešla pod 150km,ale jakmile jsem ho tam dal tak pod 8 jsem se už nedostal

Odesláno

Jééé, za tolik kdybych jezdil taky, to by bylo neco :) .. jenze moje nejdelsi jizda v kuse mela asi jen 50km a to jeste tady po okreskach. ale verim ze to jde, kdyz mam dlouhou rovinku tak palubak ukazuje 6,5l pri 90kmh.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak odblok RT3 a přepínání displaje přes relátko se povedlo.

kamerka je funkční a vše šlape jak má:super

ještě k relátku připojim do serie vypínač na zapínání displaye od dvd za jizdy a je to snad komplet.

použil jsem návod z francouzštiny http://www.forum-auto.com/les-clubs/section4/sujet380780-595.htm

je to jednoduchý a za 40 min bylo \"odblokováno\".

[upravil dne 30/3/11 08:56 Simako]

Odesláno

luxusní kára :)

myslel jsem že Peugeot nějak zapracuje na kapsách airbagu na volantu ale očividně i na 407 je ta kapsa vidět ... achjo

[upravil dne 30/3/11 13:24 stewie]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Kvůli pocukávání mezi 1500 - 2100ot a chybě na FAPu jsem se rozhodl pro odstranění FAPu. Dohodl jsem se STRAKIm007 zajel k němu a nechal toho parchanta vykuchat. A při tý příležitosti jsem nechal přidat nějaký ten koník :aut na cirka 118KW a 370Nm. Hodnocení po čase až na tom něco najedu zatím jen +

Koníci a krouťák jsou znát, odstranění fapu jsem nijak nepozoroval,

spotřeba snad nižší přesný čísla až po celý nádrži, takže asi za měsíc...

:papa STRAKI007 Dík moc :super

Odesláno

Čau Honzíku,

ten ventil jsem vyměnil byl to ten první nahoře, nakonec jsem ho koupil přes bráchu u štangla za 1100,- a bylo po řvaní. Jinak cukání se oběvovalo pravidelně po 600-700km a zatím nic, tak uvidim snad už nic nebude :-) Straki říkal že ten fap byl zasranej a že to vypadalo jak kdyby ho neměnili....

28/04/2008 301580501 5ERP7A401 0000174013 TUYAU FAP EST TR PSA F008 A10 123292 DE

Odesláno

chcem sa ta spytat, nedymi ti teraz auto? Lebo mne bolo urobene to iste(fapoof+cip) a zatial badam dymenie dost velke na moj vkus, ako nie je to, ze dym oblaku za mnou, ale zato je to stale.

Mame este astru H 1,7cdti, to je podobny dymak ako TDI motory, ked na nej jazdi zena nizkymi otackami a potom to ja vytocim, tak za mnou dym, ze autam za mnou vidno len svetla...Ale potom uz nedymi pri jazdeni normalnymi otackami ani pri vytacani. Pezot neurobi oblak dymu, ale zadymi pri pridani vzdy, ze to vidim aj v spatnom zrkadle. Mas to tak aj ty? Mam tiez 407sw ten isty motor+automat.

Odesláno

jj taky si zakouří při prudkým rozjezdu nebo prudkým zrychlení ale neni to jako u přečipovanejch tdiček že je za mnou tma... ten fap filtr tam k něčemu byl, ale když už je v háji tak pryč s nim... radši faooff než prachy za novej...

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Jelikož mi začal vibrovat spojkovej pedál a ozývalo se klepání od motoru tak jsem nechal vyměnit u známýho dvojhmoťák a spojku, s prací 14.000,-

ješte mě čekaj přední kotouče + desky a zadní stabilizátor snad to bude na delší dobu všechno...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak další nutná údržba: přední kotouče a destičky, zadní destičky, levý zadní náboj (ložisko), zadní stabilizátory s prací 7000,-

a repase startéru 2200,-

• O 7 měsíců později...
  • O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...