Přejít na obsah

Squin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Litoměřice
  • Stát
    Česká republika

Squin's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Squin

    Peugeot 407

    a nahodou jak se zapojujou kam a na co dení světla?
  2. Squin

    Peugeot 407

    hm hm pěkný a kde se to da obednat ta JBL sestava ? a nahodou ten dotykovej display s navi?
  3. Squin

    Peugeot 407

    A co poradi mi někdo co stim radiem subwofrem a zesikem? dííík chlapy
  4. Squin

    Peugeot 407

    no netušim jak se jmenuje ale je to ta co je u motoru jak jsou v ní i pojistky
  5. Squin

    Peugeot 407

    obednava se z francie musej to naprogramovat podle vin
  6. Squin

    Peugeot 407

    v Peugeot servis mel sem oba moturky +jednotku vypalený celkova CENA +prace 17000
  7. Squin

    Peugeot 407

    cus chlapy nevíte jak je to s jinym radie + subwofer+zesik?
  8. Squin

    Peugeot 407

    takže stěrače vyjdou drho 18500,- +prace 20 000,- hoši serte na xenon sice krasa nadhera ale stojí to pak hafo peněz vražte radši peníze do slušných origo ŽÁROVEK
  9. Squin

    Chromovaná mřížka!

    ahoj je to uplně pohodová zaležitost dělal jsem to bez zvedaku nebo heveru a bez sundaní kol a trvalo to 2 hodinky ale ten tvuj patent na ten bílej blbynec to je HOOODNĚ DOBRA VĚC :-D bez toho ani ranu :-)
  10. Squin

    Peugeot 407

    tak instalace tahakovu před chladič probehla uspěšně bez sundaní kol a bez heveru 2hodinky prace
  11. Squin

    Řídící jednotka sťěračů

    ho ja je tam měl už dobrej rok futr v pohodě ale když se mi to stalo tak to jsem se ničeho jineho nedotkl než klíčku při startování a to bylo během dne takže se mi světla(xenony) nerozsvicej jen za tmy a denní světla nemam takže se to stalo hned po nastartování začaly lítat stěrače a samozřejmě na páčku žadná reakce nevím no furt mi nejde do hlavy co maj světla společného se stěrači?To neni nějak chráněný proti nákemu uletu v elektrice? koukam že dosti Peugeotu je v tomhle ohledu uplně mimo nastěstí to stale jistí MB třídy E :-) ale to s tou 407 sednou mě docela sklamalo přitom jsem stim autem velice spokojen kord mě předlouhé cesty do prace spotřeba jizdní vl. atd.. 100% spokojenost bože co mě ještě překvapí :-)
  12. Squin

    Peugeot 407

    No pánove to je paradicka xenon vyřadí stěrače hmmm to je pěkný takže kdYž je motorek KO tak stěrače stale jdou v nouzovém režimu jak zjistim kterej to je ?yl jsem s autem na PC tak na nic od stěraču nebyla chyba prej že jsou v pohode no vestředu se dozvím co to je ale jestli budu muset kupovat 1nebo nedej bože oba dva moturky tak to semnou sekne. Takže na 407 musej bejt jen origo xenony?? Mě to upřimně překvapilo tenhle tip xenonu jsem měl v 306,307,BMW E-36,Honda crx,Nissan 200sx a Škoda Superb a celou dobu nic to vám řeknu teda ta 407 je docela nachylna na neorigo díly no jo chybama se člověk učí sem si teda vydelal. když už jsme u těch závad nevíte jak se vyměnuje zrcatko el.sklopné?musím rozebrat na dveřích tapecirung nebo je na to náká finta ????
  13. Squin

    Chromovaná mřížka!

    jako dobře odvedená práce mě to čeká zítra rano tak jsem na to zvedavej :-D si budu muset vztisknout ten tvuj luxusní navod :-D
  14. Squin

    Peugeot 407

    tak se mi trochu ulevlo motory jsou v pohodě ale stěrače jdou stale na automat i když by vubec neměly tak sem musel vyndat pojistku a docela mi spadl kamen ze srdce že nemusim kupovat moturky za 9000,- oni kdyby bylz nefunkční tak by nešly stěrace nebo jen ten na kterem by se rozbyl moturek ne? . tak sem to obednal na servis a prej když jdou tak je to v tom ovladaní u volantu náka zrada v kontaktech nebo tak sestra mela to same když dala blinkr tak jí šly sterace a byl to jen spatnej kontakt fv kabelech tak jsem na to zvedavej . hold intercoler musi ete chvylku počkat :-)
  15. Squin

    Peugeot 407

    Ty jo odešly mi stěrače nebo spíše stíraj v kuse v Peugeotu 1 motorek 4500,- a jsou tam samozřejmě 2 to opravdu potěší
×
×
  • Vytvořit...