kotyzap Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Chtel bych se zeptat proc se u jedne 306ky potí (orosí) jeden svetlomet. Cim to muze byt? Citovat
Garfield Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Napsán autorem RALLYMAN nejspíš málo těsní.zdar Nikoli nejspíš, ale stoprocentně. Mně to dělal blinkr, zjistil jsem, že je naprasklý (nebylo to skoro vidět). Musel se vyměnit. Citovat
Xplod Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Ja sem u 205ky odřízl sklo z paraboly, očistil a znova přilepil univerzálnim silikonem. A pak se to už nepotilo. Chce to udělat co nejdřív, aby ti nevyrezly paraboly. Citovat
graver Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Určitě to bude tou netěsností - dělalo mi to taky u stařičké ancie, přetěsnil jsem to a bylo to OK. Teď to řeším u celýho auta - mlží se boční zadní okna a okolo dvěří je cítit chlad, jak to netěsní. Holt jsem to poznal až v zimě... Citovat
Radek V. Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 Jak již tu bylo řečeno předemnou, je to netěsnost. Pokud byla lampa prasklá a lepená, tak to překontroluj. pokud ne, tak vymontuj víčko přístupu k žárovkám a otoč těsnění, bude asi vymačkané. Stejný problém jsem řešil i já... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.