Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik jste videli nejvic jet 106ku a 306ku?jakykoliv motor

Recommended Posts

Odesláno

Tak kde využiješ že ti to jede 250? Radši budu mít auto co zrychlí na stovku za 5 vteřin a jede max 200 než co zrychlí na stovku za 8 a pojede 250. Kolikrát se mi stalo že jsem za někým jel co měl nadupanější káru a na rovinkách mi ujížděl a v zatáčkách jsem ho zas měl.

Odesláno

peugeot 405 1.9d (rv.1990) - tachometrovych 190, gps 183 kdyby zajimalo :D

[upravil dne 19/11/10 14:41 haxcoxo]

Odesláno
peugeot 405 1.9d (rv.1990) - tachometrovych 190, gps 183 kdyby zajimalo :D

[upravil dne 19/11/10 14:41 haxcoxo]

Teda to bych chtel i zazit,mam 1.9td 66kw 1996 auto 406ku a jede max 175:)

Odesláno
Tak kde využiješ že ti to jede 250? Radši budu mít auto co zrychlí na stovku za 5 vteřin a jede max 200 než co zrychlí na stovku za 8 a pojede 250. Kolikrát se mi stalo že jsem za někým jel co měl nadupanější káru a na rovinkách mi ujížděl a v zatáčkách jsem ho zas měl.
přesně táááááááááááák...když pojede nějakej namachrovanej debílek v nějakým silným krámu lepí se ti na prdel a v zatáčkách mu ujedeš tak to světší pouze o jeho kvalitách řízení....jsou tu tací co mají 6válce nebo machrujou jak maj 150kW atd ale na cestě kamjezdím denně do práce mě nedají kdyby se po..rali a to mám jen 81kW 406tku na 16¨a podvozku
Odesláno

Mám V6:D, taky mám cesty kterejma jezdim každej den do práce a tam se dá člověk těžko předjet když to tam zná a ten druhej ne. To už by musel mít fakt hodně nadupanou káru nebo nemít žádnej strach:D .Taky je velkej rozdíl někoho dojet a předjet ho...

Odesláno

306 1.4 osmiventil 160 a nějaké drobné. Pak už jsem se celkem bál, holt kombinace 306 + úzká kola + vysoká rychlost.

Mimo téma, s 406 1.8 16V 190. Ale už to nikdy neudělám, mám pocit že to auto zaprvé žere jak somálec v jídelně a zadruhé motor dost trápím.

Odesláno
Mám V6:D, taky mám cesty kterejma jezdim každej den do práce a tam se dá člověk těžko předjet když to tam zná a ten druhej ne. To už by musel mít fakt hodně nadupanou káru nebo nemít žádnej strach:D .Taky je velkej rozdíl někoho dojet a předjet ho...
no to je jasný...ale já se tu bavil s místníma pitomcema v baru....má audi A6 hází kolem sebe koněma...netroufnu si říct kolik...prostě nevím neznám ty motory a jezdí tudy taky denně ale prostě jsou lidi comají slabá auta a ti umí jezdit a ty se silnýma si většinou hrajou na závodníky jen na rovinkách.pakpovídaj jak jsou rychlí a jak je někdo brzdil ale v zatáčkách nejsou vidět už ani ve zpětným zrcátku.. :-D
Odesláno

Tak musíš ho pořádně nakrmit když chceš aby takhle pracoval:) , já už spotřebu radši ani neřešim, to by se člověk nikdy pořádně neprojel...

Myslim že ten motor to jednou za čas skousne když dostane pořádně zabrat, když jsou v pořádku rozvody a olej tak se myslim nic neděje

Odesláno
Tak musíš ho pořádně nakrmit když chceš aby takhle pracoval:) , já už spotřebu radši ani neřešim, to by se člověk nikdy pořádně neprojel...

Myslim že ten motor to jednou za čas skousne když dostane pořádně zabrat, když jsou v pořádku rozvody a olej tak se myslim nic neděje

já mu dávám zabrat furt a nemůžu si stěžovat...šlape jak hodinky;-) a spotřeba se opravdu nevyplatí řešit...to by člověk začal jezdit autobusem....
Odesláno

žádný autonechceme mít dokonce života tak proč ho nějak extrémě šetřit...většinou ty přešetřený auta jsou úplně na nic...šlápneš na plyn a sic neslyšíž žádný bouchání ale zas nevidíš že bys zrychlil viz fiesta mojjí matky... 1,3 benzínmusí šlapat jak magor a s tímhle bychnesrovnal ani fiat maluch 600.hrůza atkže jsem pro to aby se motrorům šlapalo trochu na krk

Odesláno

teď už jen zřídka ale jinak jsem byl v omezovači otáček při každém řazení a ten motor to vydrží v autě co jsem měl dřív 2 roky a žádný problém s motorem.s tímhle jezdím skoro rok a pořád paráda...jen otáčky na volno někdy nedrží ale to jew normálkní u peugeotů......když vidíš co dělá S1600 vtěch 306tkách a co je to za točky tak proč by nemohl seriový motor vydržet poloviční otáčky dlouhodobě....

Odesláno

Kolik to točí? Já má V6 druhym rokem a když předjíždím tak jde do plnej skoro pořád, takže nákej 6000 ot není problém. Motor šlape jak hodinky, dopřávám mu olej každejch 5-7 tisíc kilometrů, takže má vše co potřebuje. Lepší dávat častějc ojel než to pak někde zadřít. akorát ten volnoběh taky zlobí...

Odesláno

U 309 (pekelnej stroj) mi nestačil tachometr :D Při 200km/h to točilo 6000ot/min, dostal jsem se až na 7000ot/mit, takže 233km/h, dalo by to i víc :D:D. Byla to 1,9 benzín jednobod. Zkusil jsem to jenom jednou.

Odesláno

to dcko.. to byla plna podlaha.. pridano na cerpadle a vstricich.. tocilo to asi 4800 :D.. ale jelo to :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...