Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Ztráta výkonu a budíky na nule

lumpma

Recommended Posts

Ahoj

Už delší dobu se mi 406-ka chová divně. Jedu a najednou mi spadne výkon a rychloměr a otáčky mi spadnou na nulu (ostatní nevím nějak jsem si toho nešiml). Trvá to tak 10-12 vteřin a najednou se chytne všechno zase vyletí nahoru a ona se tváří jako by nic. Je jedno kde natankuju nebo jestli jedu z kopce či do kopce nebo jestli dlouhou trasu či krátkou. A do toho ještě mi to dělá dost nárazově cca 4x do roka ikdyž má období kdy jezdí super a najednou to udělá 2x během 14 dní. Na dia se nic nenašlo. Pokud jede v závadě tak je to něco jako v nouzovém režimu, prostě počkám a jedem dál.

Tak tohle se ti bude kurn tezko hledat.To snad ani nema cenu resit.:aut:aut:aut

Je to ztrata komunikace nebo primo napajeni.Muze to byt multifunkcni rele ale taky kostra,privod napeti do BSI(kdyz ji mas)ale ta kdyz se odpoji i za jizdy tak motoru stejne bezi.

Na zjisteni to chce tu zavadu vyvolat a pak zjistit merenim cim to je....:ticho

To neni preci zdrzovani.Od toho je tady forum.Ale kdyz se chyba objevi jak popisujes tak ikdyby js to odvezl do servisu tak tomu moc never ze to udelaji.Kdyz mas cas se hrat tak klice do ruky a vsechny napajeni do jednotek a vsechny kostry udelat,namazat prestrikat....

Vypada to na ztratu napeti.Kdyby jenom zmizelo napajeni BSI tak motor bezi.

• 3 weeks later...

mně se např. stává to že mi padne tachometr na nulu a trošku ucítím cuknutí jakoby klesl výkon... bylo mi řečeno na dia že závada je na snímači otáček vačkové hřídele...prý možná jen špatný kontakt..taky to musím vyřešit...