Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hosi trosku tu pletete svetr....

406 vsechny motory mimo V6, maji maximalne 283mm brzdy kam date s prehledem 15\" palcova kola.

406 V6 tzn coupe ci cokoliv v V6 ma brzdy 305... kam se vam 15\" NEvlezou... pro vsechny...

Takze nesrovnavejte jabka s hruskama... a neplette to tady dohromady nesouvisejici skutecnosti.

jinak ATE i zimmerman je dobra znacka.

Odesláno

To jsem právě potřeboval vědět. Předpokládal jsem že na 2.2 HDi budou dávat 283mm, ale jistotu jsem neměl. No a do toho mě právě zmátl ELIT, kde podle motoru nabízejí jak 283 tak 305 mm. Tak už jen pro zajímavost, na ty 305 mm bych musel měnit i brzdiče?

Odesláno
Hosi trosku tu pletete svetr....

406 vsechny motory mimo V6, maji maximalne 283mm brzdy kam date s prehledem 15\" palcova kola.

406 V6 tzn coupe ci cokoliv v V6 ma brzdy 305... kam se vam 15\" NEvlezou... pro vsechny...

Takze nesrovnavejte jabka s hruskama... a neplette to tady dohromady nesouvisejici skutecnosti.

jinak ATE i zimmerman je dobra znacka.

ÁMEN.... :super

Odesláno

Tak jsem dneska nafotil přední kotouče a chci se zeptat, jestli jsou opravdu na výměnu nebo jestli je třeba stačí stočit nebo jestli jsou ještě v pohodě. Z fotek se to asi blbě posuzuje no.

Vnější1

post-30032-14109613724148_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj lidi mám jeden rychlý dotaz. Dnes mi začla svítit kontrolka brzd, takže budu muset měnit na předku a jasno mám v tom, že chci dávat ATE Power Disc a ATE destičky, jenže na všech E-shopech píší do roku výroby: 08/01.

To samé je napsáno i u obyč. kotoučů ATE. Řekl bych, že to je nesmysl, podle rozměrů jsou to ty co potřebuji....

Mám r.v. 2003.

Díky za odpovědi

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj lidičky,

dneska jsem vyměnil přední kotouče a destičky, vše proběhlo bez problémů.

Všechno jsem vyčistil, rozhýbal, vše funguje jak má.

Můj problém spočívá v tom, že mi i po výměně stále svítí při sešlápnutí pedálu kontrolka opotřebení brzdových destiček. Je třeba nějak resetovat?? Zkoušel jsem 5x startovat a svítí stále... Vypozoroval jsem, že kontrolka se rozsvěcí a zhasíná současně s brzdovými světly.

Ještě mě napadá odpojit baterku, ale nevím, zda to pomůže... Poraďte prosím.

Díky

Odesláno

Není třeba nic resetovat postupně vytahuj kontakty od jednotlivých destiček a uvidíš která to dělá. Jednou se mi stalo ( tedy v servise - já to nezprasil :D ) že ti čuňáci špatně vedli ty kabely, který se prodřely o kolo a trvale měly kontakt na kostru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...