Guest xxDave Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Jo, ty Premium LGS s kruhovým jiskřištěm místo elektrody opravdu nevypadají špatně. Problém je jen v tom, že v tom jejich webkatalogu, kde hledáš typ svíčky pro své auto, vůbec nejsou. Jsou tam jen Super, Extra, Silver, Platin a Tuning... Premium nikde nevidím. Takže víš prd, jaké označení svíčky Premium LGS si máš zrovna pro svůj motor koupit Podle mě je to ta kolonka TUNING uplně vpravo. Já to pochopil tak, že TUNING se pak eště dělí na LGS, ZC/ZS, EXTRA TURBO RACING a všechny tyhle maj stejný označení. Nevim, chtělo by se to zeptat v mototechně. Citovat
Hadra Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Já jsem mimo mísu, na moje auto nemají, asi by mi to roztrhalo motor.Jinak mám otázku tak troch jinak.....co když naliju do 106tičky V-Power 99 ??? Mám 1.4 motor, 93 rok.Nezabiju tím motor?Chtěl bych to vyzkoušet, jsou vánoce a tak i autíčku chci dát dárek.A taky by mohlo hrabat i na trojku:D Citovat
Karel Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Tady něco k tři a více bodovým svíčkam http://www.autodiagnostika.cz/forum.aspx?id=31&item=4360 Citovat
Garfield Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Napsán autorem Hadra Já jsem mimo mísu, na moje auto nemají, asi by mi to roztrhalo motor.Jinak mám otázku tak troch jinak.....co když naliju do 106tičky V-Power 99 ??? Mám 1.4 motor, 93 rok.Nezabiju tím motor?Chtěl bych to vyzkoušet, jsou vánoce a tak i autíčku chci dát dárek.A taky by mohlo hrabat i na trojku:D Motor rozhodně nezabiješ, ale abys nebyl zklamaný. Já jsem vyzkoušel do své 1.6 litru (306) z roku 1993 různá paliva, a nakonec jsem zůstal u oktanového čísla 95. Vyšší oktanové číslo nikdy nic nepřineslo, kromě ždímání peněženky. Motor je evidentně seřízený na OČ 95. Ovšem teď už tam rok dávám jedině Shell V-Power 95, cena není o moc vyšší než u obyčejného naturalu 95 a je to znát. Podstatně lépe to táhne a maximální rychlost se zvýšila o 15 km/h. Navíc té maximálky jde dosáhnout naprosto v pohodě, dřív motor strašně vyl a nechtělo se mu. Spotřeba je stejná, fakticky ale o něco vyšší, protože člověku to prostě nedá, občas na to pořádně šlápnout a zažít si ten pocit, jak autíko bez remcání plynule zrychluje až do tachometrových 190, bez děr v zátahu na rozdíl od dřívějška. Ale když se jezdí stejně, i spotřeba je stejná. Takže moje zkušenost - lepší benzín rozhodně ano, ale nikoli vyšší oktanové číslo. Citovat
Garfield Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Napsán autorem Karel Tady něco k tři a více bodovým svíčkam http://www.autodiagnostika.cz/forum.aspx?id=31&item=4360 Tak jsem si to tam přečetl, a vyplývá mi z toho, že svíčce s kruhovým jiskřištěm se tahle závada tedy stát nemůže, protože nemůže být nikdy natočena \"zády\" ke směsi. Nebo? Citovat
Karel Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Četl jsem, že nedoporučují ani svíčky s kruhovým jiskřištěm kvůli vyšším nárokům na zapalováni. Citovat
Garfield Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Napsán autorem Karel Četl jsem, že nedoporučují ani svíčky s kruhovým jiskřištěm kvůli vyšším nárokům na zapalováni. Přiznám se, že nevím, co bych si měl pod \"vyššími nároky na zapalování\" představit... ??? Citovat
Xplod Odesláno 14. prosinec 2004 Autor Odesláno 14. prosinec 2004 Napsán autorem hloze-ja Vypada to dobre. Snad by fakt mel prostor lip prohoret. Ve 130 jsem mel Champion a nevydrzely ani pul roku. A brisk zlaty. Asi bych je dal i do 306. Ceka me to a vzal bych i kabely. Jsou dobry ty nase tusim od Tesly? kámoš zas měl Briky ve Vektře 2.0 16V a vydržely 3 měsíce Citovat
Guest xxDave Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 Napsán autorem Garfield Napsán autorem Karel Četl jsem, že nedoporučují ani svíčky s kruhovým jiskřištěm kvůli vyšším nárokům na zapalováni. Přiznám se, že nevím, co bych si měl pod \"vyššími nároky na zapalování\" představit... ??? Nejspíš že potřebuješ víc energie nashromážděný v zapalovací cívce. Citovat
Ferry Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 Napsán autorem xxDave Napsán autorem Garfield Napsán autorem Karel Četl jsem, že nedoporučují ani svíčky s kruhovým jiskřištěm kvůli vyšším nárokům na zapalováni. Přiznám se, že nevím, co bych si měl pod \"vyššími nároky na zapalování\" představit... ??? Nejspíš že potřebuješ víc energie nashromážděný v zapalovací cívce. Ja bych to videl ze potece vetsi proud kabelama, bude vice jisker Citovat
Petano Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 Ja jsem si cetl tu diskuzi a je fakt ze mi motor na nizky kvalt (2,3) v nizsich otackach kolem dvou tisic trosku cuka. Ted si nejsem jistej jestli to dela kdyz jsem mel viceoktanovy benzin a skoro bych rekl ze to nedelalo. Nicmene si stejne myslim ze na vine je spis uz horsi karburator a pravdepodobne uz ne zcela stopro funkcni podtlakova regulace na rozdelovaci. Ale jak se rika... vi buh Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.