Guest Chozeluizskuner Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Ahoj... po výměně destiček..cca dva tejdny sem dnes zjistil že mi to při brždění například z rychlosti 140 vůbec nebrzdí... jak když šlapu botou na nějakou gumu a auto nic... když jedu po městě tak z těch 70 to brzdí jakš takš ale tohle. destičky sem dal E-ICER http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1088;151323;201626;596958;596962;596963|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=65451|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| kotouče sem nechal stávající s tim že je při další výměně destiček vyměnim..měli sjeto podle oka tak 1mm z každý strany což když sem koukal na nové tak maj 24mm a minimálka je 22 takže asi už nevyhovující.zajímá mě jak poznám že sou brzdy zavzdušněný a jestli to třeba neni tim že sou destičky tvrdý.řekl bych že sem je zajel dobře (opatrně) když sem zastavil tak to dost smrdělo.před výměnou to brzdilo dobře i když byli sjetý.předem díky Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 co napsat k tomu, že máš sjeté kotouče,víš o tom a dáš jen desky??, mmch. značka ICER není špatná, měl jsem je na celém autě a super, když ti smrdí obložení, tak se nevrací pístek, nebo tuhá vodítka třmenu, myslím, že by to chtělo postavit auto na špalky, brzdy komplet rozhodit, pohrát si s tím, koupit nové pryžové díly brzd v kolech,popřípadě i pístky, kontrola všech kotoučů (bubnů), obložení a pak to složit, nová kapalina a máš roky klid... Citovat
koblih69 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Pokud chceš mám tu kotouče, které jsou sice prakticky nové, ale mírně pokroucené. Takže pokud ti je někdo přetočí tak ti zbude ještě spousta masa. Jinak E-Icer nic moc, ale mám je tam taky a rozhodně se nedá říct, že to nebrzdí. Ozzy ti už asi všechno napsal... vyměň kotouče, rozhýbej písky, vyměň co nebude OK, Vymeň brzdovku a pěkně vše promaž. Uvidíš že to budou úplně jiný brzdy. Citovat
Demo Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 nedokurvil jsi pistky, kdyz si daval nove desky? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Podle mího ty kotouče nemám zas tak špatný.nevim..viděl sem o dost horší kotouče a brzdilo to dobře.. pístky se vracej dobře.když sem vyměnoval destičky tak sem s nima hejbal a maličko promazal... srad byl z toho dlouhýho brždění.jinak nesmrdí ani nehřejou po dlouhej jízdě... spíš si myslim že to mám zavzdušněný... nikdy sem neodvzdušňoval jak na to? stačí když vytočim kolo?dostanu se k tomu?je možný že se mi to nějak zavzdušnilo když mi kape brzdovka ze spojového válečku? Citovat
EXI.60 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Jestli ti kape někde brzdová kapalina-spojový váleček-nevím co to je???Tak to prvně odstran a potom to budeme řešit dál! Citovat
koblih69 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Povol si odvzdušňovák ( jen tak ať jde snadno otáčet ) a dej na něj hadičku. Tu si dej do nějaký nádobky. Někdo ti našlape a podrží stisklej pedál, ty povolíš odvdušňovák a vypustíš to ven a pořád dokola dokud jdou bubliny. Pak sundáš hadičku a utáhneš a totéž na 2. kole. Pokud tedy nemáš zavzdušněné i ABS. Citovat
koblih69 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Asi myslí hydrauliku spojky ne? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Tak tak... přímo u převodovky jak to tahá táhlo..brzdovku mám celkem novu.. asi skusim odvzdušnit brzdy a uvidim.vim že už se to tu řešili někde ale jak se odvzdušnuje ABS? Citovat
EXI.60 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 S ABS postupuješ stejně jak u běžných brzd.Jen se zeptám 406 má kapalinovou spojku? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 jj má... takže to jak tady na foru někdo psal odpoj bateku at se ti nezavzdušní abs je kravina? odvzdušňuje se s vyplim motorem? na odvzdušnění brzd prej musim na Dia.byl sem tam před tejdnem a žádné chybi to neukázalo...spíš jestli teda to něco má ukázat... Citovat
Benžík Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Hydraulickou spojku mam v 406 taky. Ale s hydraulikou brzd pokud vim spojená neni. Citovat
EXI.60 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Tak mě jeden na foru zde poradil-zapřít brzdový pedál,nastartovat a odvzdušnovat.Jadnotka ABS tlačila kapalinu sama.Takže jsem odvzdušnil sám-nemělo to chybu.Akorát při každém kolu jsem musel znovu pedál povolit a zase zapřít.možná kvuli opětovné aktivaci Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 budu to děla ve dvouch.. takže mám odvzdušnovat při nastartovanym? jestli dobře chápu Citovat
EXI.60 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 nemusíš,bez motoru je to klasický okruh.pokud budeš chtít,tak klidně s motorem,ale pozor na ten tlak z brzd Citovat
dobrmik Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 když ti to předtím brzdilo tak nechápu jak jsi přišel na zavzdušnění.....a navíc když se ti to projevilo po výměně desek... Citovat
ozzy56 Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Hydraulickou spojku mam v 406 taky. Ale s hydraulikou brzd pokud vim spojená neni. oba okruhy (brzda a spojka) mají společnou nádobku kapaliny...,ale přepážka v nádobce je postavena tak, že i když vyteče okruh spojky, tak okruh brzdy je stále funkční...,taky kontrolka upozorní, že nádobka je prázdná Citovat
Budhas Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Pokud má auto ABS, ta výměna brzdovky, nebo odvzdušnění by se mělo dělat aspoň se zapnutým klíčkem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.