janci77 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Zdravím, začalo mi zatekať do auta, pri umývaní alebo daždi... Najprv som si myslel, že to bude tesniacou gumou okolo dverí, ale je to tou fóliou vo dverách... Niekedy dávnejšie mi menili aretáciu dverí a odlepili tú fóliu a na spodku aj roztrhli a teraz to tečie... skúšal som to prilepiť obojstrannou páskou, ale tečie to, síce trochu menej ale tečie... Potreboval by som od Vás radu, čo všetko mi treba kúpiť... Bude stačiť v Peugeote kúpiť ? 00009365C6 PANEL TESNENIA 40,85 EUR - 1 ks 00009365C8 MUL KRYTU 0,32 EUR - 2 ks - je na tom tesnení už to lepidlo alebo nie? - čím najlepšie odstránim to staré lepidlo? - dá sa to zvládnuť samodomo, alebo radšej servis? Za rady vopred vďaka... [upravil dne 27/12/13 21:54 od janci77] Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Kus igelitu, nožnice, obojstranná samolepiaca páska... Zvyšky lepidla, ak je to naozaj nutné, odstrániš liehom alebo benzínom. Citovat
janci77 Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 Díky za rady, čiže novú fóliu asi nie... Na tejto fotke som červenou farbou naznačil, kde som tú fóliu prilepil obojstrannou lepiacou páskou... Myslíte si, že by som mohol v tom mieste označenom zelenou skúsiť natlačiť nejaký silikón... ? Myslím medzi tú fóliu a plech dverí, lebo predpokladám, že tá obojstranná páska bude držať a ak by som chcel tú fóliu odlepiť, tak ju roztrhnem... [upravil dne 13/11/10 17:11 janci77] Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Lej zvonku vodu a uvidíš, kde je problém. Skôr sa to robilo tak, že dolná časť sa strčila dovnútra dverí, tedy akoby von od vodiča. Teraz, ako vidím na fotkách, sa to už nerobí. Najlepšie by bolo to vyskúšať, možno sa ukáže, že môžeš nechať pôvodnú fóliu a dolepiť ju dobrou lepiacou páskou. Ak chceš, kúp novú, ale problém je skôr v detailoch umiestenia. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Ja by som miesto pásky dal ten šedý vodárenský tmel. Dobre priľne a v prípade potreby to ide odlepiť a nanovo prilepiť. Citovat
janci77 Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 ok, urobím to tak, ako radí P607Olda a uvidím kde to tečie... potom to utesním tým tmelom... AnotherOne nevieš prosím Ťa ako sa presne volá ten tmel? Lebo som počul, že nejaké tmely môžu narušovať lak alebo niečo podobné, tak preto by som poprosil podľa možnosti presne názov... Citovat
AnotherOne Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Volá sa tak ako píšem, buď v tube na vytláčanie pištoľou alebo v takej čiernej fólii. Ten v tube je lepší rovno to urobí pás. Predávajú v každej drogérii so silikónmi alebo vo vodárenských obchodoch. Lak to nenaruší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.