Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nebudeme delat s Punkacem offtopic v jinym vlakne.

Nejmladsi old model. V TP mam datum prvni registrace 8.10.1998. Podle toho DAM kod sice vim, jak spocitat datum vyroby, ale nevim kde najdu ten DAM kod.

A jeste k tomu mam dotaz: 406 old ma oznaceni D8?

Odesláno

DAM 07991

Vyslo mi 21.9.1998. Pocital jsem to kalkulackou, nenasel jsem na to zadnej prevodnik. Koukam na to v mobilu, takze je mozny, ze je to na ty strance, co dal Davek do vlakna nejstarsi restyle, ale me se to v mobilu nezobrazi a neotevre.

To Cheep: nesplet jsi se s tim rokem vyroby o rok? Mas vetsi dam nez ja a pritom starsi datum vyroby...

[upravil dne 13/11/10 01:01 Benžík]

Odesláno

šlaka, tak jsem zatím druhej po Cheppovi, pak je benžík o pouhý den a taky má 2,1TD, hehehehe :D

to víš nejdřív dělali hezké sedánky a pak teprve ošklivé breaky, samozřejmě ze součástek, které zbyly :aut:D:D:D

[upravil dne 13/11/10 08:42 punkac]

Odesláno

Koukam do servis boxu a našel jsem tam odstranování bodový svárů plechů, něco se svařovánim, lakovánim, výměna štítek s kódem vin na přístrojové desce, airbagů, pyropasů..... takže to bylo bouraný. No asi jako skoro každý starší auto.

Jen nevim, kde vzali tohle: Roztržení kůže potahu sedáku předního sedadla

Když kožený sedačky nemam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...