Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

308 GTi


Tano1

Recommended Posts

Fotky mám zatím jen 3 rychlovky focené mobilem, ale nějak nevím jak je tu vložit :D Jak se tu vkládaji ty fotky, přetáhnout to k textu nejde. V tom bude nějaká finta :)

První dojmy z GTička co se týče pohodlí cestování jsou pozitivní. Z toho jsem měl právě docela obavu, že auto bude příliš tvrdé, ale jezdí se v něm pohodlně. Co mě překvapilo bylo, když mi paní prodávající řekla, že se s autem od začátku může jezdit normálně, že není třeba na začátku jezdit jakoby v záběhu. No já stejně auto šetřím, za prvé si na něj zvykám, za druhé nějaký sportovní řidič stejně nejsem. No přece jen jednou jsem auto vytočil na chvilinku do 6 tis. otáček a to se děly věci to vám povím :-D Samozřejmě, Ferrari to není, ale těch 200 koníku tak skutečně bude.

[upravil dne 4/3/11 16:32 Tano1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

post-32788-14109615850919_thumb.jpg

A jeden interiér. Tady to nejde moc vidět, ale ten černý interiér mě překvapil, jak moc jdou na kobercích vidět nečistoty z bot (a to nejezu do žádného bahna). Já měl naposled šedý interiér a ten jsem roky nemusel čistit :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem auto objednával, tak měli u Peugeotu akci (možná ji ještě mají), že zimní pneu dostaneš grátis. Takže teď mám jak zimní, tak letní. Na autě byly při předávání vozu zimní, přece jen druhý den ráno ještě sněžilo.

Mohu potvrdit, že podsvícení budíku je opravdu bílé (ne namodralé, jak jsem si kdysi myslel). Jak ale autu svítí světla na cestě jsem zatím nezkoušel, to zřejmě až v pondělí, tak jsem zvědav jak intenzivně budou svítit a jestli bude třeba měnit za nějaké silnější žárovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před pár měsíci si jeden známý koupil nového Seata Leona a když jsem mu říkal, že uvažuji o Peugeotu, tak mi řekl, že do Peugeotu by nešel, že prý mají ne moc kvalitní převodovky. No moc jsem tomu nevěnoval pozornost.

Ptáte se, proč to tady píšu? Mám za těch pár dní najeto sotva 100 km a občas už mi nejde zařadit dvojka. No to by se z toho jeden važne ...... :grr . Všechny ostatní stupně jdou řadit v pohodě, ale dvojka občas zařadit nejde vůbec, nebo se tváří, že je zařazená a po puštění spojky páka vyskočí na neutrál. Je toto vůbec možné u nového auta??? :grr Takže zítra do servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak záhada hlavolamu je zřejmě vyřešena. Nebylo to převodovkou, nebylo to spojkou, bylo to zcela jinou příčinou a to takovou, že když se na to podíváme z globálního hlediska, tak i Sadám Husajn by se tomu divil, co že to bylo za chybu se kterou se museli mechanici poprat. Říkáte si, že vás příliš natahuji a že už by jste chtěli vědět čím to býlo? No tak já vám to teda povím. Nebo nepovím? Ale jo povím :D Nechal jsem si namontovat zamykání řadící páky (v sobotu) a prostě ten mechanismus zamykání občas vadil při zařazení druhého stupně. Takže mechanik to nějak upravil a zatím se zdá, že už je vše v pořádku. Takže pokud měl někdo podobný problém, nechť si nechá zkontrolovat zamykání řadící páky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano omlouvám se, že jsem opravdu zapochyboval o kvalitě Peugeot převodovky, která za to nemohla. Pevně věřím tomu, že to opravdu bylo tím zamykáním řadící páky a že v budoucnu tady nebudu muset psát nějaké záporné ohlasy na toto téma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...