Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

On tam nepíše, jak odstranit ty divné zvuky, ale že mu to odstranili v servise někde ve Francii. Překládál jsem to pomocí Google překladače, takže hodně věcí si tam člověk musí domýšlet, ale smysl se pochopit dá. :)

http://www.forum-peugeot.com/Forum/forum-peugeot/Peugeot-308/Questions-techniques-2/bruit-claquements-train-sujet_2917_3.htm

Jestli jsem to ovšem pochopil já špatně, tak se vám omlouvám a možná toho budu litovat, ale zítra už jdu objednávat.

Odesláno

Od Tichého, mám ho blíže, tak jsem se nakonec rozhodl pro něj.

Říkal jsem si, že bych chtěl auto koupit v místě, kde bych ho chtěl potom servisovat, že by k němu mohli mít nějaký lepší vztah, no uvidíme :)

[upravil dne 23/12/10 13:43 Tano1]

[upravil dne 23/12/10 13:45 Tano1]

Odesláno
Od Tichého, mám ho blíže, tak jsem se nakonec rozhodl pro něj.

Říkal jsem si, že bych chtěl auto koupit v místě, kde bych ho chtěl potom servisovat, že by k němu mohli mít nějaký lepší vztah, no uvidíme :)

[upravil dne 23/12/10 13:43 Tano1]

[upravil dne 23/12/10 13:45 Tano1]

sluzebni auta v praci mame od ticheho,ale svoje aoto jsem bral od hrusky.max. spokojenost

Odesláno
Gratuluju a tiše, ale zato hodně závidím. A barvička?

[upravil dne 23/12/10 16:39 matii]

Barvu jsem zvolil červenou perleťovou. Měl jsem pro to 2 důvody.

Zaprvé jsem chtěl aby auto bylo na silnici co nejlépe vidět z důvodu bezpečnosti a za druhé jsem o té barvě uvažoval hned na začátku, kdy jsem uviděl 308ku a říkal jsem si že jediné co mi trochu vadilo po designové stránce byl design zadních světel. V kombinaci s tou červenou ty zadní světla docelá zanikají. Po čase jsem si už na ten design zvykl, ale barvu jsem už tak nechal. Líbila se mě i bílá i černá i stříbrná.

Odesláno

Taky se mi moc líbila, ale nakonec padla volba na Aluminium protože:

1) Červená rychleji bledne, více se špiní a je náročnější na údržbu (měl jsem dvě červená auta, tak vím o čem mluvím).

Pokud budeš mít auto čisté, každý se za ním otočí, ale jak bude trochu \"zaprasené\", bude vypadat jako normální červená.

2) Bydlím a parkuji ve městě, takže mi do auta každou chvíli někdo drcne. Na stříbrné pak mikroskopické odřeniny nejsou vidět.

Ale volbu ti chválím, ta červená je fakt nádherná, viděl jsem ji na výstavě v Holešovicích.

Odesláno

Na Vánoce jsem dostal CD samokurz angličtiny, ale zatím jsem se dostal do první lekce. Mohli by jste někdo kdo umí aglicky ten minitest přeložit. Stačí dvěmi větami. Děkuji.

Odesláno

Dnes jsem si všiml jedné zajímavé věci. V tom testu ve Světě Motorů si řidič stěžoval na málo ostrý vzhled GTi verze (což mě až tak moc nevadí). Všiml jsem si ale, že na snad všech fotkách co jsem viděl na zahraničních serverech má verze GTi na zadních dveřích na levé části nápis \"308\" a na pravé znak \"GTi\". Ovšem na té fotce ze Světa Motorů má na levé části nápis \"Peugeot\" a na pravé části \"308\", tak jak všechny ostatní verze 308ky. Důvod mi nějak uniká. Na bočních dveřích nápis GTi byl.

Odesláno

Tak nějak si říkam, jestli jsem s tou červenou barvou udělal dobře. V posledních dnech jsem ji několikrát viděl na vlastní oči (myslím si, že 308ka se dělá pouze v jednom odstínu červené, tak jsem se nemohl splést) a nějak zvlášť mě neoslnila. Jak jsem psal, že bych chtěl červenou z důvodu bezpečnosti, aby šla na silnici co nejlépe vidět, tak mi ve skutečnosti ta barva příjde hodně nevýrazná a tudiž tento důvod bych mohl klidně zrušit. Nevím do jaké míry se ta barva dá ještě změnit, ale možná ji nakonec změním na tu stříbrnou metalízu.

Pokud si myslíte, že to je blbost, tak to tu klidně napište.

Dnes jsem chtěl tady něco napsat, když už je to pěkné datum 1.1.11 :)

Odesláno

Stejné dilema a rozpolcenost jsem měl také červená perleť vs aluminium. Dodneška nevím jak bych se rozhodl, měl-li bych volit znovu. Ta červená jak už jsem psal je nádherná, pokud je vyleštěná a pěkně navoskovaná. Jakmile se však trochu \"zaprasí\", sklouzne rychle k normální červené.Aluminium není tak výrazná, jelikož stříbrných aut jezdí kvanta, ale vypadá elegantně a i pod trochou špíny vypadá pěkně. Tak si vyber.

Já bych pro GTi volil červenou perleť jako ty a snažil bych se jí udržovat a často blejskat. Připlatil sis panoramatickou střechu nebo něco jiného?

:)

Odesláno

Nechci dělat ukvapené rozhodnutí, proto tu barvu nechci hned zítra jít měnit. Spíš se půjdu zeptat jestli je vůbec ještě možnost tu barvu změnit popř. do kdy se dají udělat jěště nějaké úpravy objednávky (např. něco dokoupit atd.). Bylo mi řečeno, že v prosinci se objednávky přijímaly na auta vyráběné v únoru, takže nějaký prostor pro změnu by tam ještě mohl být. No pokud už se nic změnit nebude dát, tak mi to taky vadit nebude :)

Kromě panoramatické střechy jsem objednal pouze perleťový lak a alarm. Nabídka základní výbavy už je dost široká, tak tam ani není třeba moc věcí doobjednávat.

Natáčecí xenony beru jako velkou frajeřinku, ale někde jsem četl, že se docela kradou, tak místo ních si koupím jen nějaké výkonnější žárovky. Někde jsem na tomto fóru četl, že žárovky dodávané do 308ček jsou docela slabé. Taky mě napadlo, že je dávají schválně tak slabé, aby šel lépe vidět rozdíl mezi nimi a xenony :)

Odesláno

To bych neřekl, ale pravda je, že ty originál H7 jsou fakt slabé. Otázka je, jak dlouho vydrží ty svítivější. Prý okolo 200 hodin, což není nic moc. S tou střechou si udělal dobře .... btw tak trochu tě nesnáším .... tohle auto bych chtěl taky. :D:D:D

Odesláno

To nevím,jestli půjde něco měnit,já běžel po týdnu od objednání do Peugeota přiobjednat JBL hudbu a už to bohužel nešlo,ale ta červená je krásná,na sluníčku jakoby zlatá perleť,myslím,že nebudeš tý barvy litovat.Pozink má na autě každej druhej.:D

Odesláno

Oldo na těch tvých fotkách vypadá ta červená krásně, ale to je právě to co mě mate, že na fotkách tady na netu mi ty barvy přijdou krásnější, než ve skutečnosti. No budu věřit Matiimu, že to bude asi tím, že ty auta zrovna nevyjely z myčky :-)

Ještě jsem se chtěl zeptat majitelů 308ček, co mají bílé budíky s černými písmeny.

Na obrázku interiéru jsou ty budíky podsvícené modře (což se mě hodně líbí). Je to jen záležitost GTi, nebo ten modrý odstín mají všechny verze?

Nejde sem dát odkaz pouze té fotky interiéru, tak najeďte do adresáře \"photos,video\", tam už tu fotku najdete, dá se to i zvětšit přes celou stránku \"voir en plein ecran\"

http://www.308gti.peugeot.fr/

Odesláno

Na fotkách ty barvy skoro vždycky vypadaj líp,ale mě se ta moje líbí,i když jsem spíš ujetej na modrou:DJinak já mám podsvícení bílé,když mrkneš vedle podpisu do profilu,tak to je první fotka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...