Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Matti my jsme ty naše předfaceliftované verze kupovali za větší peníz, protože co je pěknější to je dražší, to je přece logické ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

V černé vypadá GTi taky dost dobře.

Když už si ale na YouTube dělají reklamu na leštící prostředky (nebo něco takového), tak by to mohli nahrát alespoň v lepším rozlišení :roll

Odesláno

Matii ať se koukám, jak se koukám, tak nic co by naznačovalo, že to jsou GTi hodinky na nich nevidím :) (možná už je tam nějaký jiný obrázek). Když jsem byl před asi čtvrt rokem, v servisu u Hrušky, tak tam měli opravdové 308 GTi hodinky se slevou (teď to nevím jistě, ale myslím kolem 50ti procent a i po slevě stály několik tisíc). Říkal jsem si kdo už jiný by si je měl koupit, že? Ale za prvé já hodinky nenosím a za druhé, i kdybych už je chtěl nosit, tak se mě nelíbil ten černý podklad na ciferníku co tam měli, tak jsem je tam nechal.

Odesláno

Jéé já až teď jsem si všiml, že na těch hodinkách je tam volant a budíky z auta. To mi nějak trapně uniklo, ale stejný volant i budíky mají i někteří jiní majitelé 308ky, tak proto jsem tam tu GTi verzi nemohl nějak rozpoznat. Na těch hodinách co jsem viděl já, byl přímo nakreslený znak GTi z 308ky.

Odesláno

Týýýý brďo, teď jsem teprv viděl tu pseudokarbonovou sadu na fotkách komplet pro můj model. Sice auto v červené a sada v černé, ale když si představím mého stříbrného sonica s karbonovou sadou .... uáááááááááá jdu do toho, čert vem deset litrů! Teď ještě přesvědčit ženu, že je to nezbytně důležité.

Model 2009

Model 2010

Ještě by to chtělo ty snížený pružiny ... jako u modelu 2010. Vypadá to kompaktněji. Co Tano? Nejdeš do toho?

[upravil dne 9/4/12 19:21 od matii]

Odesláno

Ta sada vypadá pěkně, ale když si vzpomenu kde všude jsem tuto zimu jezdil, tak bych určitě brzy tu sadu nechal někde na cestě. Takže já do toho nejdu. Zaujala mě u toho modelu 2010 ta jemná „síť“ u toho předního nárazníku. Ta vypadá pěkně. Já mám na Gti ale jiný spojler a síť ve tvaru obdelníku a ne přes celou „pusu“, tam už by ta jemnější síť nebyla tak pěkná.

. http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_4da1195156cf4&ga_id=GA_4da0fb5be1df4

DSC04985

• O 1 měsíc později...
Odesláno
obcas kuknem na stranku virtualtuning.sk no poviem to su frajeri :o

To teda jsou. Docela mě uhranula ta nálepka na prvním obrázku \"WRC\", dokonce se dá sehnat ve stříbrné metalíze asi za 150Kč, ale

... zvenčí by nešla, bo stěrač zabírá až těsně k hornímu kraji okna a spolu s marastem, který u HB vždy končí na zadním skle by dlouho nevydržela

... zevnitř by šla, ale musela by se dát pod černý lem okna a navíc na vyhřívání skla. Takže by ty štráfy byly přes samolepku, což by vypadalo blbě a navíc bych měl strach to jednou sloupnout, aby nešlo i to topení.

... z toho plyne ... zase si musím nechat zajít chuť

Mimochodem jedete někdo na Tempo do Litoměřic?

• O 5 měsíců později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

http://www.peugeot.cz/akcni-nabidka/prehled-akcnich-cen-osobnich-vozu-peugeot/

Ať se dívám, jak se dívám, tak v ceníku Peugeot 308 GTi už vůbec není, ani v kofigurátoru se nedá vybrat. Že by se k nám přestalo GTičko dovážet? Možná si už prodejci dělají místo na novou generaci (jestli teda nová 308 GTi vůbec bude).

Uvidíme zítra, nebo vlastně už dnes, jestli se nová generace 308 ky v Ženevě představí, nebo ještě ne.

[upravil dne 4/3/13 23:13 od Tano1]

Odesláno

Vypadá to tak... Hernajs, už si nemůžu pohrávat s myšlenkou, že současné SW vyměním za GTI...:bojim Teda ne, že by to hrozilo, ale teoreticky to možné bylo, teď už ne:D

[upravil dne 5/3/13 19:24 od Ajap]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...