Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koukám koukám, nemá tu pseudokarbonovou lištu pod předním spilerem. Teď koukám na Tvoje a taky mi tam chybí. Měl jsem za to, že je to ke GTi standardní výbava. :myslim

P.S. heh ten inzerát zmizel :mrk

[upravil dne 14/7/11 12:28 matii]

Odesláno

Že by to GTi už prodali? No třeba se tu brzy objeví nějaký nový GTičkař :)

Ano taky jsem si myslel, že ta lišta je v základu, ale není a nevadí mi to, takhle zase můžu při parkováni přijet k o pár milimetrů vyššímu obrubníku :)

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Hej Matii ty jsis tu tvoji 308ku dobře vytunil, jak koukám na ten tvůj obrázek. To musí mít nejméně 385 koní :D

JJ pěkně nabušená ... tady něco pro tebe i když ta barva a výbava není 100%:

dk444.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zítra (v sobotu 27.8.) budou testovat v Autosalónu na Primě kabriolet 308 CC se stejným 200 koňovým motorem co má GTi, tak jsem zvědav jak co něj budou říkat.

Odesláno
Zítra (v sobotu 27.8.) budou testovat v Autosalónu na Primě kabriolet 308 CC se stejným 200 koňovým motorem co má GTi, tak jsem zvědav jak co něj budou říkat.

Vypadalo to spíš jako placená reklama. Krom malých tlačítek na středovém panelu samá pozitiva.

Odesláno

Ano, na motor a ostatně skoro na vše pěli samou chválu. Ono se kdysi říkalo, že Autosalón prosazuje německé značky, ale z dnešního dílu se mě to až tak moc nezdálo. I Hyundai I40 a Jeepa Compasse tam dnes jen chválili.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Dnes jsem byl v servise se zeptat na tu reakci plynového pedálu (že občas při nízkých otáčkách jakoby nereagoval na sešlápnutí).

Bylo mi řečeno, že se to stává, že to může být horší kvalitou benzínu. Je pravda, že jsem několikrát po sobě natankoval klasickou 95ku u Shelky a ne ty dražší víceoktanové benzíny, co jsem tam dával ze začátku. Takže přejdu zase na víceoktanové palivo a pak napíšu jestli se to zlepšilo.

V budoucnu by prý mohlo jěště pomoci, aktualizování software řídící jednotky, nebo něčeho takového. Ale tím, že auto je nové, tak momentálně mám nejaktuálnější verzi. Tak uvidíme s čím příjdou v aktualizaci.

Zkoušel jsem různé benzíny, ale problém přetrvával.

Tak jsem se nyní s tímto problémem obrátil do servisu Auto Hruška, kde mi auto zkontrolovali a řekli, že zatím na chybu nepřišli, ale že se poradí s francouzkými techniky (přece jen s tímto motorem moc zkušeností mít nemůžou). Po různých zkouškách tlaku oleje a tlaku přívodu paliva a já nevím co ještě zjistili, že to bylo rozvodovým řemenem, lépe řečeno jeho špatným napínáním. Takže se vyměnily potřebné díly a auto teď jezdí bez problémů (ťuk, ťuk, ťuk na dřevo :-) ) Takže Auto Hruška má u mě zatím jedno plus.

Odesláno

Dá se někde sehnat na 308ku nějaké \"stínitka\" na přední světla? Myslím takové to umělé zůžení světel. Upravil jsem si na rychlo jednu fotku v Malování (jedno světlo) ať víte co myslím. Mě by se to hodně líbilo, ale na druhé straně by se zase zmenšila plocha osvětlení cesty takového světlometu :myslim Na té fotce jsem upravil jak spodek , tak vrch světla.

post-32788-14109620147298_thumb.jpg

Odesláno

Ono sehnat by se na to světlo stejně dalo pouze to horní mračítko (spodní jsem ani u nikoho neviděl) a bez spodního by to nemělo takový pěkný efekt. Takže na to kašlu. Ale vypadalo by to pěkně, ne? :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...