Pata Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 http://www.font.cz/logo/nove-logo-skody-auto.html Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 co dodat...furt stejnej hnus a u škodovky se podle mě závodí kterej typ bude mít tvrdší sedačky takže lavice z kostela sou dobrej postřeh Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Včera nám dovezli nový služební oktávky, 3 kousky, vypadají celkem slušně, v Tdi, ale za cenu 620t to nemá pomalu nic, tudíž pokud škodovka nezmění svoji cenovou politiku tak o ně nemám zájem, za tyhle prachy se dají sehnat jiný a hezčí auta:)A nemyslím tím jen Peugeoty:D Salda, salda, bud si vymyslas, alebo ty kto u vas kupovali octavky, si pekne namastili s predajcom kapsi ... Otvoril som prave aktualni cenni skody, a OCTAVIA 2.0 TDI CR 103 KW vo vybave EXCLUSIVE PLUS v prepocte na ceske (cca 26KC za 1 Euro odhad) vyjde na 580 tis. KC, a to je nejvyssi vybava pred LK, ktory stoji neco kolem 650 tis. KC ... Presne Laurint Klement stoji 25 259 Eur ... To uz mas komplet peknu vybavicku s kozou, zo vsetkym ... Prejdeme ku konkurencii, peugeot 308, 5dv model, vyabava exclusive + k tomu priplatkova vybava aby sa dorovnala skodovke, motor MAX 1.6 HDI 110 PS, cena 24 210 Eur ... Ano, cena je o 1049 Eur drahsia ... Ale so stale lepso vybavou a o dost lepsim motorom ako 1.6 HDI ... Nechapem teda, kde su tie oktavky tak predrazene ? Dakedy boli, dnes uz su na cenach, ktore dokazu bezne konkurovat Takze naozaj nechapem, ako moze niekto kupit octaviu za 620 tis. KC bez vybavi Co sa tyka tvrdych lavic, aj mne sa zdali velmi zle ... Ale ked som v tom pravidelne cestoval, velmi rychlo som pochopil ze pevnejsia opora pre chrbticu, je dolezitejsia ako mekka sedacka, a tak sa mi v nich jazdilo velmi dobre a kryze ma nikdy neboleli ... Na zadnej sedacke fabie, to moze byt hroza, tomu verim, ale to bude aj v 207 cke, a v kazdom inom takom malom aute, ktore na to viacmenej nie je urcene A len podotknem, ta oktavka ma moznost DSG, co je, uplne otvorene, velmi velmi podareny automat, u mna jeden s vobec najlepsich v takychto beznych autach ... Na PSA automate som par krat isiel, je dobry, spolahlivy, ale sorry, s DSG ho tazko zorvnavat ... Citovat
Dundee Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 LubkO: A koukal jsi na ceny u vás na Slovači nebo u nás v ČR? Oni se totiž trochu lišej;) A výbavy taky, naše nejlepší před Laurinkou je Elegance. Liftback Elegance 2.0 TDi 103 kW u nás stojí bez jakýchkoliv příplatků 594900,- Kč. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 LubkO: A koukal jsi na ceny u vás na Slovači nebo u nás v ČR? Oni se totiž trochu lišej;) A výbavy taky, naše nejlepší před Laurinkou je Elegance. Liftback Elegance 2.0 TDi 103 kW u nás stojí bez jakýchkoliv příplatků 594900,- Kč. Toz ja nevim, ci som slepy, ale http://www.skoda-auto.cz/cze/Documents/Catalogue/NewOctavia/19_Octavia_Actionpricelist_CZ.pdf Tam to dokonca vychadza o malo lacnejsie, ako som napisal ... Vo vybave elegance ... Citovat
Dundee Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 No, tam je za 564900,- Kč, ale s výhodou (slevou) 30000,- Kč, což je ve finále to samý, co ti vyjede klasickej konfigurátor \"neakční\" Octavie... Citovat
elton Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Tak jsem si teď trošku zakonfiguroval oktávku podle mé představy. No trošku mi to vyrazilo dech, jak jsem se dostával cenově do výšin. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Dundee, mne je v celku jedno, jaka to je cena, ci akcni, nebo ne-... Za tu cenu sa to da kupit, a teda 620 tis. KC bez vybavi je cisty nezmysel ... Tu je za 564 900 KC vo vysokej vybave elegance ... Nikam inam som tym nemieril, plus mas este 55 tis. korun rezervu, aby si sa dostal na 620 tis. KC ... Elton, problem u oktavky je ten, ze ponuka vo vybave casto ovela viac veci, ako napriklad peugeot, ked uz porovnavame 308 ... Takze to co si tam priplatis, a jedes do vysin, to si u 308 cky snad ani doplatit nemozes ... Kdezto u 308 sem si v konfiguratoru mohl vybrat par veci, u skody mi to hodilo lajny a lajny veci, co tam jdou dodelat ... Ja nehovorim, ze pug je zly, ale zbytocne sa tu osocuje skodovka ... Keby som si mal vybrat medzi 308 1.6 HDI exclusive a Octaviou 3 2.0 TDI CR laurin klement, s tym, ze rozdiel by bol 1049 Eur, tak by som asi ani na sekundu nezavahal ... Tot moj nazor ... Skodovky padli vyrazne na cenach novych automobilu, akurat tie jazdene si este stale drzia umelo vysoku cenu, a preto by som ju ojazdenu asi nekupil ... Citovat
elton Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Tak jsem si zakonfiguroval 308mu a vyšel mě o hodně levněji. Už jenom to, že nemusím za dálkové otvírání nemusím platit přes tři litry a taky nemusím připlácet deaktivaci airbagu spolujezdce atd. Ta oktávka vyšla dráž než moje 5008ma ve stejné výbavě. Ono některé věci jsou u jiných automobilek samozřejmostí a u škody se za ně platí. Citovat
Šalda Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Lubko, nemám důvod si vymýšlet;) Oktávky se kupovali u prodejce v Brně Keigroup, zajdi si tam a uvidíš za kolik ti prodají oktávku. Ono tyhle konfigurátory na netu ne vždy ukáží přesnou částku, vše se vždy dozvíš až přímo na místě Mě okta vyšla podle konfigurátoru na necelých 750t a to jsem nebyl moc náročnej:) Jinak s Eltonem souhlasím (vyjímečně) u škodovky si musíš koupit úplně všechno, od bočních lišt, natož pak v barvě vozu, a podobně, proto vychází dráž [upravil dne 12/11/10 20:52 Šalda] Edit: mě teď vyšla podle konfigurátoru na 645t, a to jsem do výbavy dal jen to jsem viděl, ještě jsem s autem nejel, takže nevím o všem co má nemá. Ono když si musíš za popelník připlatit 100,. nebo za hagusy nějakých 11 000.- tak ono to postupně naskáče, třeba si musíš koupit i odkládací schránku před spolujezdcem;) [upravil dne 12/11/10 21:02 Šalda] Citovat
Mishanthrope Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Tak jsem si zakonfiguroval 308mu a vyšel mě o hodně levněji. Už jenom to, že nemusím za dálkové otvírání nemusím platit přes tři litry a taky nemusím připlácet deaktivaci airbagu spolujezdce atd. Ta oktávka vyšla dráž než moje 5008ma ve stejné výbavě. Ono některé věci jsou u jiných automobilek samozřejmostí a u škody se za ně platí. Deaktivaci pytlů nemají, hlavně že si vymění logo . Citovat
Mishanthrope Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 pro Lubka: Když řešíš komfort za slušnou cenu, tak mrkni třeba na tohle - http://www.citroen.cz/Resources/Content/CZ/07_PDF_gallery/09_cenik_VP/Cenik_Citroen_C5_Business.pdf Citovat
elton Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Jinak s Eltonem souhlasím (vyjímečně) [upravil dne 12/11/10 21:02 Šalda] Šaldo:P:P:P Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Eltone, za jakou dalku ? To jako my chces povedat, ze ked si vyberes elegance, ambition , lk vybavu, tak nemas dalku ? Ale tu tazko hovorit, co si si tam musel nahadzat, ked si neni narocny ? Octavia LK 2.0 TDI CR 103 KW, vymenujem tie najzaujimavejsie prvky vybavi Interier komplet v koži digitalna 2 zonova klima 17 hliniky parkovacie senzory vpredu a vzadu Autoradio CD, MP3, plne graficky display, zabudovany 6CD Changer, Bluetooth premium GSM 3 12 repro Predne sedadla elektricky nastavitelne, s pametou Elektricky sklopne, nastavitelne, vyhrievane zrkadla s pametou Vyhrievane predne aj ZADNE sedacky Xenonove reflektory s natacanim a vysuvacimi ostrekovacmi predne hmlovky s corner funkciou asistent rozjazdu do kopca 4 ramenny multi volant s ovladanim telefonu a radia kontrola tlaku v pneumatikach 4x ele okna SUNSAGFEGLASS vyhrievane dizy ostrekovacov predneho skla vak na lyze, vnutorne spetne zrkadlo s aut. stmievani, a dazdovim senyorom Kopu veci som nepopisal, ale toto stoji 660 tis. KC .. Ako moze niekto povedat, ze NEBOL SOM NAROCNY a poskladal som si za 750 tis. KC ked sa teraz vozi v 406 tke ktora o polovice tejto vybavi moze len zdaleka snivat ? Resp. ma manualnu klimu a podobne ? Jako salda, toto mi pride maximalne humorne Co sa tyka priplatkov, neviem kde si si musel doplacat za dialku, pretoze ako pozeram, tak pozeram, je v zakladnej vybave, bez toho sa kupit neda, to iste je aj ochranne listy a hned vo farbe ... Tak neviem o com Elton, nie ze peugeot uz vela veci buduje, ale peugeot na vela veci s tej vybavi proste ani nema moznos t... A je stale v 1.6 HDI To mozem skorej porovnavat s 1.9 TDI ktora je cenovo este nizsie ze ? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Salda, co sa tyka cien Ano mas pravdu, to co vyslo v internetovom konfiguratore, sa vie vzdy zjednat na este menej Toz moje skusenosti, vzdy bud menej, alebo nieco navyse zadarmo Citovat
pastorek Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Nechápem prečo sa tu vždy spomenutie značky Škoda zvrhne na takéto handrkovanie o ničom. Každé auto má svoje pre i proti. Nemám nič proti patroitizmu ale trochu objektivity by neuškodilo. Pre zaujímavosť trochu štatistiky predajnosti. (údaje pre Slovensko) značka - IX.2010 - rok 2010 Škoda - 1 243 - 9 278 VW - 377 - 3 426 KIA - 336 - 2 905 OPEL - 310 - 1 803 FIAT - 300 - 2 130 RENALT - 298 - 3 612 PEUGEOT - 297 - 3 154 [upravil dne 12/11/10 21:18 pastorek] Citovat
Šalda Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Jen jsem psal co mě vyšlo, a když píšu že nejsem náročný, tak to pro mě znamená vesměs prvky vyšší výbavy, jako třeba parkovací asistent, gps, 2 zonová klima, xenony, kůže a podobně, schválně jsem dal do výbavy jen klasický věci který by mělo mít každý auto, dokonce jsem ani nechtěl u té okty 4x elek. okýnka, ale jen 2 jako máme v práci;) Edit: Tady je co jsem dal v konfirátoru: octavia combi 2,0 tdi cr 103kw6-stupňová mechanická ambiente stříbrná briliant, interier variety grey. a výbava: dělící síť 5000.- kuřácké provedení popelník vpředu 100.- mezipodlaha v zavazadlovém prostoru 4200.- střešní nosič stříbrný 10 600.- vyhřívané trysky ostřikovačů 700.- výklopná odkládací schránka před spolujezdcem 400.- kola z lehké slitiny crateris 16\" 16700.- rezervní kolo ocelové 1200.- rádio swing 3200.- toť vše, a krásná cena 648 600.- no není to nádhera??? [upravil dne 12/11/10 21:30 Šalda] [upravil dne 12/11/10 21:30 Šalda] Citovat
jakstone406 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Ahoj. Znak Škody by měl být na důstojnějším místě dle Škodováckého časopisu. Víte jak, vypadal znak na Škodě Populár? Třeba se to na tý masce bude z profilu dobře vyjímat.:D Jo, a taky mě to ... NA ZAČÁTKU JSEM ČETL NĚCO O \"ŠKODA\" ZNAKU - nějak se to zvrhlo..... [upravil dne 12/11/10 22:11 jakstone406] Citovat
elton Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Tady jsem ti to optisknul a radši i označil to dálkové ovládání, jinak ta cena je nedokončená konfigurace podle výbavy mého auta v kterém je jen to co jsem chtěl a to už je pěkná pálka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.