Michael coupé Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 ahojte , měnil jsem jsem HDD a po zapnutí mi to napíše hlasku invalid system disk,do biosu se dostanu,pokud vložím cd s windows mohl by jsem přehrát,pokud dam v konzoly pro zotavení test disku,tak hlasí vše ok.někdo nějaká rada,boot disketu nemám , jde mi hlacně o program na disku,díky za každý typ. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Keď dáš nový disk tak jasne, že ti bude hlásiť, že to nie je systémový disk. Starý disk si ponechal v počítači? O aký program na disku ide? Citovat
Y2K Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Ten vlozeny disk novy asi urcite nie je systemovy, to je jasne ze to nepojde Aby to slo by si musel \"naklonovat\" disk za ten povodny. Ale to je o inom.... Ak to je nejaky program a prebehne nova instalacia systemu aj tak ten program budes musiet s najvacsou pravdepodobnostou nainstalovat zas Takze asi nainstalovat system na novy, pripojit stary a nakopcit. Ale ako vravim, ten program nemusi ist. Citovat
Slayer Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Předpokládám, že máš na disku nahrán OS (bavíme se windows Xp ?) Pak je chyba v zavaděči, nastartuj přes CD win a dej opravu - pak fixboot, fixmbr ... opraví zavaděč..... Pokud si jen vytáhl starý HDD s win a dal nový, je třeba nainstalovat systém, ale to předpokládám je jasné [upravil dne 11/11/10 12:30 Slayer] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.