Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím servisáci, poradí niekto: ventilátor chladenia nevypína po vypnutí motora na P407 1.6 hdi?vypne až po cca. 10 min. ked som už davno preč z auta. motor určite nie je prehriati a nerobí to stále len miestami...:myslim

Odesláno

Ono sa kvôli regenerácii zapína fakt všetko možné (neviem presne ako u 407), niektoré modely napr. vyhrievanie zrkadiel a zadného okna. Ale ten ventilátor je len kvôli chladeniu. Napr. 2,0 ventilátor tak dlho nebeží, FAP je za motorom. U 1,6 je pred motorom za tým plechovým štítom a ventilátor ho chladí keď odstavíš auto.

Odesláno
Ako často sa regeneruje ten FAP? robí mi to stále častejšie...:roll

no jestli jezdím jenom krátké trasy jak píšeš tak to je nejhorší na FPA.Zachvilku ho budeš muset bud vyměnit či vyndat.Nejlepší jsou hold dlouhé trasy a sem tam musíš motoru pustit uzdu aby právě FAP pěkně se ,,vyčistil,,

Odesláno

to ne...jak ti psali ventilátor ti prostě chladí vše...

Já jsem ti jenom psal ohledně těch popojížděk na FAP,že ti to častěji regeneruje,že to je to nejhorší...bylo to už toho tolik napsáno.Víc ti to i žere....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...