lazac Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Zdravím servisáci, poradí niekto: ventilátor chladenia nevypína po vypnutí motora na P407 1.6 hdi?vypne až po cca. 10 min. ked som už davno preč z auta. motor určite nie je prehriati a nerobí to stále len miestami... Citovat
AnotherOne Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 To je v poriadku, bežala ti regenerácia FAP filtra. Po nej to môže dochladzovať aj 15min. Citovat
lazac Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 A to aj vtedy keď jazdím krátku trasu 2-3km? Citovat
Laďa Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Právě proto. Nestačí se provést správně regenerace FAPu a proto to zapína všechno možné zařízení spotřebující elektřinu v autě. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Ono sa kvôli regenerácii zapína fakt všetko možné (neviem presne ako u 407), niektoré modely napr. vyhrievanie zrkadiel a zadného okna. Ale ten ventilátor je len kvôli chladeniu. Napr. 2,0 ventilátor tak dlho nebeží, FAP je za motorom. U 1,6 je pred motorom za tým plechovým štítom a ventilátor ho chladí keď odstavíš auto. Citovat
lazac Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Ako často sa regeneruje ten FAP? robí mi to stále častejšie... Citovat
John_Ice Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Ako často sa regeneruje ten FAP? robí mi to stále častejšie... no jestli jezdím jenom krátké trasy jak píšeš tak to je nejhorší na FPA.Zachvilku ho budeš muset bud vyměnit či vyndat.Nejlepší jsou hold dlouhé trasy a sem tam musíš motoru pustit uzdu aby právě FAP pěkně se ,,vyčistil,, Citovat
lazac Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 tak keď ventilátor dochladzuje často môže to znamenať že pomaly vyprdne FAP??? Citovat
John_Ice Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 to ne...jak ti psali ventilátor ti prostě chladí vše... Já jsem ti jenom psal ohledně těch popojížděk na FAP,že ti to častěji regeneruje,že to je to nejhorší...bylo to už toho tolik napsáno.Víc ti to i žere.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.