Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som to všetko vyčistil a prilepil tmelom na čelné sklá. Vyzerá to tak, že by to mohlo byť OK, ale to sa uvidí až keď bude pršať, alebo keď pôjdem umyť auto. Každopádne ten tmel drží vynikajúco aj na skle aj na plaste, ale treba si k nemu kúpiť aj primer na zvýšenie priľnavosti.

• O 1 rok později...
Odesláno
V 24. 3. 2015 at 20:27, 307swTT napsal:

Dnes som to všetko vyčistil a prilepil tmelom na čelné sklá. Vyzerá to tak, že by to mohlo byť OK, ale to sa uvidí až keď bude pršať, alebo keď pôjdem umyť auto. Každopádne ten tmel drží vynikajúco aj na skle aj na plaste, ale treba si k nemu kúpiť aj primer na zvýšenie priľnavosti.

Mozem poprosit foto toho tmelu,

Odesláno

Ahoj,

také jsem si nechal vyměnit čelní okno a i mě zatéká do prostoru motoru na protihlukovou izolaci. Těsnící guma v rohách nesedí na skle, ale je vyskočená! A to jsem to nechal měnit v autorizovaném servise přímo u koncesionáře!!! Řešili jste někdo už "reklamaci"? Zítra se tam na to optám ...

Odesláno

Přesně tak, zkusil bych reklamaci. 2 týdny nejsou tak dlouho. Ale počítej s tím, že se budou vykrucovat, že to oni ne, žes to převzal v pořádku (viz protokol) a že kdo s tím co v mezidobí dělal nebo že to podle stavu té izolace muselo být už předtím. Já mám bohužel podobnou zkušenost, když mě při výměně čelního skla sice nepatrně ale přece jen poškrábali oba A-sloupky :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...