307swTT Odesláno 24. březen 2015 Odesláno 24. březen 2015 Dnes som to všetko vyčistil a prilepil tmelom na čelné sklá. Vyzerá to tak, že by to mohlo byť OK, ale to sa uvidí až keď bude pršať, alebo keď pôjdem umyť auto. Každopádne ten tmel drží vynikajúco aj na skle aj na plaste, ale treba si k nemu kúpiť aj primer na zvýšenie priľnavosti. Citovat
seseld Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 V 24. 3. 2015 at 20:27, 307swTT napsal: Dnes som to všetko vyčistil a prilepil tmelom na čelné sklá. Vyzerá to tak, že by to mohlo byť OK, ale to sa uvidí až keď bude pršať, alebo keď pôjdem umyť auto. Každopádne ten tmel drží vynikajúco aj na skle aj na plaste, ale treba si k nemu kúpiť aj primer na zvýšenie priľnavosti. Mozem poprosit foto toho tmelu, Citovat
celda1970 Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 http://www.obautodily.cz/starline-lepidlo-na-autoskla-310-ml--6946cz187/ Citovat
Drtikoll Odesláno 3. červenec 2016 Odesláno 3. červenec 2016 Ahoj, také jsem si nechal vyměnit čelní okno a i mě zatéká do prostoru motoru na protihlukovou izolaci. Těsnící guma v rohách nesedí na skle, ale je vyskočená! A to jsem to nechal měnit v autorizovaném servise přímo u koncesionáře!!! Řešili jste někdo už "reklamaci"? Zítra se tam na to optám ... Citovat
Drtikoll Odesláno 3. červenec 2016 Odesláno 3. červenec 2016 před 1 hodinou, Veverka napsal: Jak dlouho máš od výměny? Bude to 14 dní ... Citovat
Veverka Odesláno 3. červenec 2016 Odesláno 3. červenec 2016 Přesně tak, zkusil bych reklamaci. 2 týdny nejsou tak dlouho. Ale počítej s tím, že se budou vykrucovat, že to oni ne, žes to převzal v pořádku (viz protokol) a že kdo s tím co v mezidobí dělal nebo že to podle stavu té izolace muselo být už předtím. Já mám bohužel podobnou zkušenost, když mě při výměně čelního skla sice nepatrně ale přece jen poškrábali oba A-sloupky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.