Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak si to nech hodit do cestiny:D

Menu-spodni radek -druha ikona zleva a tam je neco jako national setings...:blablabla:blablabla:blablabla

Pak jenom google prekladac:aut

Nebo CZ:ticho

Odesláno

Ve výběru jazyků tam čeština není a angličtina mi tam z nějakech příčin uložit nejde(spíše to asi neumím). Myslel jsem jestli v tom nastavení času není nějakej fígl

Odesláno
Poslal jsem ti SZ kontakt na češtinu dělá to za 1000kč a dostaneš k tomu navigační CD:mrk

jojo takových je hodně co to prodávají za pár korun a pak si k nám jezdí češtinu nechávat znovu přehrát,protože něco nefunguje, nejde český hlas atd. jako partner Peugeot clubu nabízíme kvalitní profesionální překlad a dáváme na to i záruku a doklad. více na stránkách www.NavigaceCesky.cz

Odesláno

To co nabízí tvůj kolega za litr je zkrácená verze češtiny , tudíž bez celých slov a textů.......třeba PP dveře otevřené a ne přední pravé dveře otevřené atd atd........je to \"maličkost\" ale je.......

Odesláno
Poslal jsem ti SZ kontakt na češtinu dělá to za 1000kč a dostaneš k tomu navigační CD:mrk

jojo takových je hodně co to prodávají za pár korun a pak si k nám jezdí češtinu nechávat znovu přehrát,protože něco nefunguje, nejde český hlas atd. jako partner Peugeot clubu nabízíme kvalitní profesionální překlad a dáváme na to i záruku a doklad. více na stránkách www.NavigaceCesky.cz

Koukám,že jsi z Ostravy-podařilo se už u RT4 prolomit sintézu hlasu u navigace:papa

Odesláno

Koukám,že jsi z Ostravy-podařilo se už u RT4 prolomit sintézu hlasu u navigace:papa

Ano RT4 uz mluvi cesky ale jeste to neni ono a porad testujeme...pro vice info me informujte pres SZ

[upravil dne 11/11/10 21:45 navigacecesky.cz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...