halovec Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Můžete mi někdo poradit jak přeřídím hodiny u 407 s velkou navigací? mluví to na mně holandsky. Díky.. Citovat
straki007 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Tak si to nech hodit do cestiny:D Menu-spodni radek -druha ikona zleva a tam je neco jako national setings...:blablabla:blablabla Pak jenom google prekladac:aut Nebo CZ:ticho Citovat
halovec Odesláno 9. listopad 2010 Autor Odesláno 9. listopad 2010 Ve výběru jazyků tam čeština není a angličtina mi tam z nějakech příčin uložit nejde(spíše to asi neumím). Myslel jsem jestli v tom nastavení času není nějakej fígl Citovat
Přema Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Češtinu si musíš nechat za peníze doinstalovat.......origo v menu není..... Citovat
Brizan Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 A ke změně jazyka (AJ) musíš mít v mechanice tuším vložené instalační cd. Jinak se ti to nepodaří. Citovat
pajo30 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 pasovala by tá čeština aj do C5 r.v. 2007 rádio je tam presne ako v peugeote / brácho zháňa / Citovat
patko79 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 pasovala by tá čeština aj do C5 r.v. 2007 rádio je tam presne ako v peugeote / brácho zháňa / a nexceš tam radšej slovenčinu? Citovat
kefalin34 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Poslal jsem ti SZ kontakt na češtinu dělá to za 1000kč a dostaneš k tomu navigační CD:mrk Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Poslal jsem ti SZ kontakt na češtinu dělá to za 1000kč a dostaneš k tomu navigační CD:mrk jojo takových je hodně co to prodávají za pár korun a pak si k nám jezdí češtinu nechávat znovu přehrát,protože něco nefunguje, nejde český hlas atd. jako partner Peugeot clubu nabízíme kvalitní profesionální překlad a dáváme na to i záruku a doklad. více na stránkách www.NavigaceCesky.cz Citovat
kefalin34 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 mám ji rok a všechno maká jak má Citovat
Přema Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 To co nabízí tvůj kolega za litr je zkrácená verze češtiny , tudíž bez celých slov a textů.......třeba PP dveře otevřené a ne přední pravé dveře otevřené atd atd........je to \"maličkost\" ale je....... Citovat
chuck11 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Poslal jsem ti SZ kontakt na češtinu dělá to za 1000kč a dostaneš k tomu navigační CD:mrk jojo takových je hodně co to prodávají za pár korun a pak si k nám jezdí češtinu nechávat znovu přehrát,protože něco nefunguje, nejde český hlas atd. jako partner Peugeot clubu nabízíme kvalitní profesionální překlad a dáváme na to i záruku a doklad. více na stránkách www.NavigaceCesky.cz Koukám,že jsi z Ostravy-podařilo se už u RT4 prolomit sintézu hlasu u navigace:papa Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Poslal jsem ti SZ kontakt na češtinu dělá to za 1000kč a dostaneš k tomu navigační CD:mrk jojo takových je hodně co to prodávají za pár korun a pak si k nám jezdí češtinu nechávat znovu přehrát,protože něco nefunguje, nejde český hlas atd. jako partner Peugeot clubu nabízíme kvalitní profesionální překlad a dáváme na to i záruku a doklad. více na stránkách www.NavigaceCesky.cz Koukám,že jsi z Ostravy-podařilo se už u RT4 prolomit sintézu hlasu u navigace:papa Ano RT4 uz mluvi cesky ale jeste to neni ono a porad testujeme...pro vice info me informujte pres SZ [upravil dne 11/11/10 21:45 navigacecesky.cz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.