george61 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Zdarec, potřebuji poradit, vlastním 106, diesla, barva vínová metalíza.Kde najdu číslo barvy?Podle návodu má být na hrnci tlumiče u motoru.Zde jsem našel číslo 718688 ale podle borců v autolakách je to špatné číslo.Podle nich má být písmena a čísla- dle jejich katalagů. Na dveřích jsem našel štítek na kolik foukat pneu a u toho je HC00.Nevíte kde zmíněnou barvu najdu?Nemáte číslo barvy, podle mě peugeoťácká vínová je dost běžná.Díky za odpověď. Citovat
dzavel Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Nejlepší je zajed do prodejny, kde ti barvu namíchají k tvému odstínu. Barva za tu dobu už bude určitě jiná než origo. Citovat
kujon106 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Mělo by to být na tom štítku na řidičových dveřích, jak píšeš. Vyfoť to, hoď sem a kouknem na to. Citovat
PAJA106 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Zrovna to se mi nezdá úplně nej. řešení. Ono všeobecně s těma barva to není sranda. Nechával jsem si něco lakovat, měli tam i celé auto a stejně je to o odstín tmavší (a byla to spec. lakovna). Citovat
kujon106 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 No co se týče \"trefení\" barvy, tak je rozhodně lepší vzít třeba víčko do lakovny (pakliže mu odpovídá zbytek auta ) a nachat si to tam dle něj namíchat. Já reagoval jen na to kde je ten štítek na autě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.