Wasabi Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Apeluju na všechny tunery a tuzery či jak si vlastně všichni ti maniaci říkaj. Na severu čech jim roste nekalá konkurence. Myslím že každej ladící maniak by se měl mít na pozoru aby ho třeba tohle potom někde nevzalo na dálnici v.:D:D [Editován dne 9/12/04 Wasabi] Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 No to je frajerskej kousek, obzvláš? se mi móóóóc líbí ty zástěrky z pokliček od hrnců, ale jinak mám dojem, že ten 600 ccm motorek ze silnějšího vysavače (i když téměř na každém volném plácku je tu zmiňovaná YAMAHA) s touhle náloží musí mít co dělat. No třeba se to někomu líbí, můj názor na tunery to ale jen a jen potvrdilo. Citovat
Hadra Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Tak především, jsou tuneři a tuneři. toto je cirkusák. nebo Vůl. Ovšem.......má vkus s těma poklicema...mám stejný Citovat
Wasabi Odesláno 9. prosinec 2004 Autor Odesláno 9. prosinec 2004 No ale musíte uznat že to není špatný jako recese prej jezdí nějaký veterán akce a tohle rozhodně každýmu utkví v hlavě :papa Citovat
Petano Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 nejhorsi na tom je ze to vypada tak ze mozna opravdu to bruto-sani opravdu vede k sani motoru... Nicmene tohle je podle me spis opravdu recese. EDIT: ted jsem si vsim zpetnych zrcatek - mega [Editován dne 9/12/04 Petano] Citovat
mk405 Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 no jo, ale nejlepší na tom sání je že i když vypadá blbě, je po stránce fuční to nejlepší jak to udělat ... ikyž by mohlo být elegantnější. mk:papa Citovat
Operator Odesláno 10. prosinec 2004 Odesláno 10. prosinec 2004 Mazec, teď to musí lítat tak 250-300, tipuju! Docela by mě zajímalo, jak asi svítí těch 8 předních světel na tu piďibaterku. :o:D Citovat
John Odesláno 10. prosinec 2004 Odesláno 10. prosinec 2004 Wow... to je Trabant..... Se s tím musel majitel opravdu vyřádit,když to takhle dovedl do konce ... :o Hold tuzing... čím víc samolepek tím víc auto. Citovat
Ladis Odesláno 10. prosinec 2004 Odesláno 10. prosinec 2004 Tak todle je frajerskej kousek. Bych chtěl vidět, co na to řekne palubní dynamo když rozsvítí tu přední rampu. Už asi musí být 12V. Nebýt těch reklam, tak je to fešný auto. Ten filtr, to je fakt nápad. By mně zajímalo, jestli je funkční, nebo jenom imitace. Citovat
white Odesláno 10. prosinec 2004 Odesláno 10. prosinec 2004 .............. tak to je masakr .............. Citovat
Gotrek Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Třeba spolujezdec šlape do pedálů, aby ty světla uživil, anebo má na zadním sedadle dvě 12V baterky... Citovat
Murdoc Odesláno 17. prosinec 2004 Odesláno 17. prosinec 2004 Holt tuzing. Tuning mám rád, ale tohle je moc. Čím víc nálepek známých značek, tím víc šemíků pod kapotou.... Ale ty poklico-zástěrky sou dobrrrý..... Citovat
Tazman Odesláno 17. prosinec 2004 Odesláno 17. prosinec 2004 Koikám že si s umístěním sport filtru starost nedělal. Citovat
Wasabi Odesláno 17. prosinec 2004 Autor Odesláno 17. prosinec 2004 Hoši hoši, všichni jste to koukám asi špatně pochopili. Z těch fotek je to snad jasný ne? TOHLE JE RECESE. A ne nějakej tuzing atd. Kuwa tohle je pro prdel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.