Vlado-77 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Zdravim, chcem sa spytat na jednu vec ktora ma trochu vytaca. Mam RD4, ked mam aktivovany TA (Traffic Announcement), v momente ked su vysielane spravy o doprave, hlasitost by sa mala zosilnit a po skonceni sprav stisit na povodnu uroven. Mne to robi naopak. Ked pocuvam ci radio ci CD ked idu dopravne spravy hlasitost sa stisi a poskonceni zosilni. Presne naopak ako by to malo byt. Vie niekto poradit co s tym? Dikes. Citovat
bezdo Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 To maš tak nastavené.V menu hladaj TA volume a tam tomu pridaj. To je všetko. Citovat
Přema Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Nebo při TA hlášení si přidej hlasitost ono si to zapamatuje..... Citovat
AnotherOne Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 V menu nie je TA volume. Myslím, že si to pomätá naposledy nastavenú hlasitosť keď išlo TA. Teda keď bude TA nastav si to na hlasitosť akú potrebuješ a malo by sa to potom v ďalších aktiváciách na ňu prepnúť. Citovat
Vlado-77 Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Dikes pani. O tom som nevedel. Hned zajtra to skusim. Dokonca po vasom vysvetleni mi to dava aj zmysel. Asi pred 2 mesiacmi ked som isiel s malou dcerko a spala v aute mal som potichu radio a ked isli spravy tak dalo na hlasno ako vzdy a zlakol som sa aby sa nezobudila tak som to pritiahol. Ale nenapadlo by ma ze si to pamata. To sa mi paci na 407me, ze ju mam uz 3 roky a stale objavujem nove moznosti a funkcie. Citovat
Přema Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 No tak to bylo tím že sis to ztišil...... Citovat
pipistrel Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 hej hej ono si to pameta ako to das hlasno ked ide vysielanie TA Citovat
Brizan Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Stejně to funguje i u navigace, jakmile začne kecat tak si můžeš upravit hlasitost a nemusíš složitě do menu:papa Citovat
Peturko Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 No áno takto to funguje pri všetkých akou hlasitosť necháš pri počúvaní TA taká Ti ostane kým ju počas počúvania opäť nezmeníš Citovat
Vlado-77 Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 Dakujem vsetkym za rady. Je to ozaj tak. Pocas TA som si pridal hlasitost a ozaj si to zapamatalo a ide to zase ako ma. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.