matii Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Tak mám za sebou další Faux-Pas. Zavolal mě kamarád, jestli bych ho přes kabely nenastartoval. Žádný problém, jen že jsme se ani po hodinu a půl dlouhém snažení nedostali na mínusový kolík baterie u P308. Nakonec jsem to odpískal. V příručce je psáno, že se má sundat plastový kryt, ale ten drží jak židovská víra a krom vrchu se k němu téměř nedostanete. Z boku je tam dole vidět nějaké kolečko na které dosáhnete úzkou rukou tak na špičky prstů. Nevíte někdo, jaký je v tom fígl? Červená šipka ukazuje plusový kolík a modrá kryt co nejde sundat [upravil dne 6/11/10 19:34 matii] Citovat
Tomazy Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 pristup k baterii je komplikovany.. ten plastovy kryt je pi.ovina Citovat
Vítek1 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 a co minus strcit na motor nebo kastli? Citovat
matii Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Ano to je, ale pouze pro případ, že startuje někdo tebe. Pokud je zdrojem energie tvé auto, potřebuješ oba póly baterie. Citovat
matii Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Právě že ne. Neboj, taky jsme to zkoušeli Koukni do příručky tam to je taky napsaný. [upravil dne 7/11/10 18:19 matii] Citovat
AnotherOne Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Je to jedno. Samozrejme spoj musí byť dokonalý. [upravil dne 7.11.2010 19:21 AnotherOne] Citovat
homat Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Právě že ne. Neboj, taky jsme to zkoušeli Koukni do příručky tam to je taky napsaný. [upravil dne 7/11/10 18:19 matii] To není problém kostřícího bodu, ale kvality kabelů nebo míry vybití akumulátoru. Už jsem několikrát musel 308 použít jako startovací vozidlo, vždy jsem použil kostřící bod a vždy nastartoval. Nech kabely několi minut připojené aby se alespoň trochu oživila vybitá baterie a pak teprve začni startovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.