Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Je dobrý dávat aditiva na zimu nebo né jak s tím máte zkušenosti a prosím kreré bych měl dávat značku jejicj moc a nevím které je dobré děkuju

urcite je dobre davat aditivum do nafty pokial tankujes lacnu naftu nevies co v nej moze byt a znacka aditiava dlho ospevovany a kavalitny VIF konkretne na zimu :

VIF Super Diesel Aditív ZIMNÝ 500 ml

8.00 €

alebo skuste :Pohonná hmota Premium Diesel je korporátnym názvom Nafta prémiová 55-cetánová značky OMV anemusite davat ani Vif:roker

Odesláno

Jinak k Benzine,skoncila jako 3 nejhorsi v testech... takze jsem se od cerpaci stanice Benzina nachvilku odmlcel a presel jsem k Shellce :)

[upravil dne 6/11/10 19:22 ace11]

Odesláno
Jinak k Benzine,skoncila jako 3 nejhorsi v testech... takze jsem se od cerpaci stanice Benzina nachvilku odmlcel a presel jsem k Shellce :)

[upravil dne 6/11/10 19:22 ace11]

Jo to jo ale k rakouské:super u nás stojí za:blicismajlik

Odesláno

či dáš, alebo nedáš aditívum, tak cez zimu vždy rátaj so zvýšenou spotrebou.

Auto sa neskôr zohreje, zimné gumy majú o niečo väčší valivý odpor, ak je sneh tak jazdíš opatrnejšie čiže pomalšie...

Odesláno

nasel jsem test,ale test shell (DE) vs shell (CZ) nemecku http://auto.idnes.cz/test-nafty-v-nemecku-je-kvalitnejsi-d6s-/automoto.asp?c=A080915_183018_automoto_fdv proste unas ta kvalita je asi mensi,ale zatim jsem se nepotkal,ze bych mel nejaky problem po natankovani spatne nafty,takze jsem rozdil nejak nepoznal a spotrebu nejak moc nesleduji... Ale je to test z roku 2008,takze ted to muze byt zase uplne jinak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...