Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar všem, po zdrcujícím víkendu se chci s Vámi podělit o \"radost\", která mě právě o tomto víkendu obš?astnila.

Nebudu popisovat vše co tomu předcházelo, ale během nějakýho ježdění po městě jsem zanechal při zastavení nějaký ten flek pod sebou a při zběžném pohledu pod auto, jsem zjistil, že mi teče nafta.

Zkrátím to, jak je vidno z Předmětu, teče mi naftový čerpadlo. Protíká kolem hřídele, která je přes ozubený kolo spojená s rozvoďákem.

Čerpadlo je venku, je v nějakým servisu a za opravu si napočítaj bez papíru 11 litrů!!! (demontáž a montáž v tom není - to jsem dělal s kamošem sám)

Je to docela pálka, ale nový čerpadlo u pažouta stojí cca 60kKč.

Podle nich budou měnit ložiska, simering a samozřejmě seřizovat.

Ale 11 tisíc???? to mi přijde fakt hodně.

Nemáte s tím někdo nějaký skušenosti, setkal jste se s tím už někdo?

Díky za připomínky ...

Finančně zdevastovanej pažoutista ....

Odesláno

Nevím, my s atmosférickým dieselem takovou pálku neplatíme - mně stálo tekoucí čerpadlo okolo hřídele (oprava) čtyři stovky - u Vašendy... Je možný takový cenový rozdíl? :o Možná tak snad HDi, tam všechno stojí ukrutně moc, ale TD... Neopravují ti to doufám v nějakém značkovém servisu? Nebo se zeptat znalce. Oddie, kde jsi?

Odesláno

Já dal za komplet přetěsnění a seřízení 3. Ovšem nebylo potřeba měnit žádné mechanické díly ve větším rozsahu. POkud se mění, tak je cena vyžší. KOlik se to může lišit, to vážně netuším.

Odesláno

Proč musí na HDi stát vše moc ? Je pravda, že vstřik stojí od 15 - 18000 kč ale zákazníci mají už s HDi nalítano 500.000 km a ŽADNA údržba, poruchy minimálně. Klasické čerpadlo vstřikování stojí (od Peugeota) zhruba 60000 Kč. Common rail 27000 Kč .

Odesláno

2 svoji:

tak lucas na opravu je cca o 100% drazsi nez jakekoliv cerpadlo, nevim jak u 406 ale u 205 byl Lucas a Bosh, kdyz me odeslo cerpadlo na 205, tak jsem se ptal kolik me bude stat oprava resp. serizeni, rikali ze u lucase 6000 a u boshe 2500, takze jsem si sehnal Bosh a nechal seridit u cerpadlare a vyslo to levneji nez lucas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...